La MAIB, tinerii au prioritate!

Moldova Agroindbank i-a călăuzit pe calea victoriei pe participanţii Concursului de Business-planuri pentru Tineri, ediţia a IX-a, organizat de Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri din Moldova. Banca a fost alături de tinerii businessmani în calitate nu doar de partener fidel al proiectului, ci şi de mentor care i-a încurajat şi ajutat să-şi creeze planuri de afaceri cu sorţ de izbîndă.

Etapa finala a Concursului este Gala Ideilor de Afaceri care a avut loc marţi, 18 iunie, într-un cadru festiv, cu participarea organizatorilor, tinerilor  antreprenori, partenerilor şi oaspeţilor. În cadrul evenimentului au fost premiați 21 de tineri antreprenori, din 1355 înregistrați în total. Printre criteriile care au stat la baza selectării celor mai bune bisiness-planuri au fost caracterul inovator şi creativitatea afacerii.

Aurelia BRAGUŢA, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Tinerilor Manageri din Moldova: „A fost o competiţie destul de complicată, care a constat din mai multe etape: interviul, preselecția, instruirea, crearea business-planului şi, într-in final, aprecierea juriului. Toţi tinerii au dat dovadă de ingeniozitate, creativitate şi sîrguinţă. Felicit cîştigătorii şi mulţumesc partenerului nostru fidel Moldova Agroindbank pentru că le-a fost alături. Banca de nouă ani sprijină competiţia business-planurilor tinerilor, stimulînd astfel proiecte economice viabile, cu impact pentru economia ţării”.
Cîştigătorii Concursului de Business-planuri au primit finanțare pentru dezvoltarea afacerilor lor, premiile variind între 50.000 și 100.000 de lei. Toţi participanţii au adresat cuvinte de rcunoştinţă organizatorilor, partenerilor pentru că le ajută să-şi realizeze visele.    

Victoria Novac, finalistă: „Am lansat o afacere în Chişinău - “Edu-Joc”, educaţie prin joc. Promovăm jucăriile educative, organizăm evenimente pentru copii şi părinţi, creăm poveşti. Un sincer mulţumesc organizatorilor, sponsorului Moldova Agroindbank, pentru că această finanţare este foarte importantă pentru un tînăr antreprenor”.

Suportul acordat de către MAIB Asociaţiei Tinerilor Manageri în eforturile sale de identificare şi susţinere a businessmanilor talentaţi se înscrie armonios în strategia de dezvoltare a băncii, care este unul din cei mai activi jucători pe piaţa serviciilor şi produselor bancare destinate tinerilor. Din portofoliul Moldova Agroindbank destinat tinerilor fac parte creditele pentru facilitarea implicării în activitatea antreprenorială, în special pentru cei din sectorul rural; cardurile bancare AVANTI; creditele imbobiliare pentru familii tinere; produse şi servicii acordate în cadrul unor proiecte investiţionale internaţionale, etc. Banca pune la dispoziţia tinerilor servicii bancare la distanţă de ultima oră, bazate pe platforma unică performantă Bank Flex Multi-channel.

Eugen JOSAN, şef Departament Resurse Umane Moldova Agroindbank:MAIB participă la acest proiect nu doar în calitate de sponsor, ci şi de mentor, acordînd tot suportul necesar în elaborarea şi implementarea planurilor de afaceri. Le oferim tinerilor întreprinzători oportunitatea de instruire în domenii, precum marketing, etica în afaceri, banking, aspecte legale de derulare a afacerilor, etc. Prin susţinerea şi implicarea în proiecte dedicate tinerilor cu aptitudini antreprenoriale, Moldova Agroindbank le încurajează spiritul de businessman, le oferă suport pentru realizarea ideilor de afaceri. Scopul nostru este de a contribui la crearea de noi locuri de muncă pentru ca tinerii să-şi găsească rostul în ţară, să-şi creeze familii, să-şi crească bunăstarea, să contribuie la dezvoltarea social-economică a Republicii Moldova”.

Cei mai buni specialişti Moldova Agroindbank lucrează zilnic asupra perfecţionării continue a produselor şi serviciilor bancare pentru tineri, asupra elaborării soluţiilor performante noi, şi mereu stau la dispoziţia tinerilor pentru a le călăuzi în divesritatea ofertelor menite să le ajute să se realizeze în viaţă. Concursul de Business-planuri pentru Tineri organizat de ANTIM şi susţinut de MAIB este o dovadă concludentă că la Moldova Agroindbank, tinerii au prioritate, iar împreună avem puterea pentru a construi un viitor decent şi sigur - pentru noi şi pentru ţară.

Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok