MAIB Info Day

  
                                                 
                                         MAIB Info Day, la Serviciul Protecției Civile
 


În data de 26 Iulie 2013 echipa Pay&Save (proiect realizat de Moldova Agroindbank şi Loyal International Group) a sosit în incinta Serviciului Protecției Civile din Chișinău de pe strada Gh. Asachi 69, pentru a susține o nouă sesiune despre proiectul Pay&Save, primul proiect de cashback din Moldova.

Ca și la celelalte întruniri organizate de către echipa Loyal şi Moldova Agroindbank, echipa instituției vizitate a fost foarte receptivă și interesată de noul proiect. Insuși angajaţii SPC au enumerat avantajele și beneficiile plăților cu cardul bancar, atât siguranța banilor cât și comoditatea folosirii cardului.
Deşi personalul era bine familiarizat în ce priveşte efectuarea plăților cu cardul, echipa Pay&Save le-a prezentat şi alte avantaje ale cardurilor de la MAIB, care acum beneficiază și de mai multe oportunități deoarece fac parte din proiectul Pay&Save- platești și economisești!
Participantii la sedință - deținătorii cardurilor MAIB s-au arătat foarte interesaţi de avantajele care li se aduc datorită acestui proiect inovativ. Moldova Agroindbank știe cum să-și răsplătească clienții fideli, inclusiv prin oferirea de cashback la fiecare cumpărătură cu orice tip de card bancar de la MAIB

 

Notă: Proiectul „Pay&Save”, realizat de catre compania International Loyal Gorup și BC « Moldova Agroindbank » SA, este o premieră pentru Republica Moldova şi reprezintă unul din cele mai inteligente şi avantajoase programe de reduceri, aplicate la nivel internaţional. Caracterul inovator al proiectului rezidă în conceptul de „cashback”, în traducere din engleză - „bani înapoi”, concept care permite deţinătorilor de carduri bancare de la MAIB să-şi suplinească conturile de card, obţinând înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături.

www.maib.md  
www.paysave.md  

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok