MAIB Info Day II

În data de 26 Iulie 2013 echipa Pay&Save (proiect realizat de Moldova Agroindbank şi Loyal International Group) a avut onoarea de a sustine o ședință în incinta sălii de conferință a Fabricii de Cusut IONEL de pe strada Bulgară nr. 47. Este o întreprindere cu o istorie bogată, cu o producție și vânzare vasta pentru branduri de succes, iar managementul companiei reușește să fie într-un pas cu ultimile știri de pe piața comercială din Moldova.

Specializarea de-a lungul anilor, experiența și nivelul înalt de profesionalism al angajaților s-au făcut remarcate şi în timpul prezentării proiectului Pay&Save. Cei prezenții au avut un interes deosebit față de cardul MAIB, pe care-l folosesc de fiecare dată cînd au nevoie. Pe parcursul sedinței au avut ocazia să se convingă că acum, datorită proiectului Pay&Save, utilizarea oricărui tip de card bancar MAIB a devenit şi mai plăcută. Asta graţie posibilităţii de a obţine înapoi o parte de bani cheltuiţi la cumpărături, aşa-numitul “cashback”.

Toți cei prezenți în sală şi-au manifestat disponibilitatea deplină pentru colaborarea cu proiectul Pay&Save, exprimîndu-şi încrederea acesta va avea success pe viitor odată ce tot îsi mărește comunitatea de parteneri comerciali. Mai mult ca atât, prezentatorii proiectului au fost invitați să viziteze întreprinderea ori de cîte ori vor apărea noutăţi în procesul de implementare a proiectului Pay&Save.

Notă: Proiectul „Pay&Save”, realizat de BC « Moldova Agroindbank » SA şi compania Loyal International Group, este o premieră pentru Republica Moldova şi reprezintă unul din cele mai inteligente şi avantajoase programe de reduceri, aplicate la nivel internaţional. Caracterul inovator al proiectului rezidă în conceptul de „cashback”, în traducere din engleză - „bani înapoi”, concept care permite deţinătorilor de carduri bancare de la MAIB să-şi suplinească conturile de card, obţinând înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok