​Moldova Agroindbank contribuie la dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi le premiază excelenţa

Noile provocări în dezvoltarea afacerilor şi tranziţia către noua revoluţie industrială – sunt doar câteva subiecte abordate de peste 350 de antreprenori, reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale şi locale la cea de a XI-a ediţie a Conferinţei internaţionale a IMM-urilor cu genericul „INDUSTRIA 4.0”, organizată la 23 noiembrie a.c. de Ministerul Economiei şi Infrastructurii, în parteneriat cu Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Moldova Agroindbank a fost partener general al evenimentului, astfel exprimându-şi o dată în plus susţinerea constantă acordată dezvoltării antreprenoriatului din ţara noastră la un nivel înalt de calitate prin servicii financiare şi produse bancare moderne. 

 „Acest eveniment a devenit o tradiţie şi o oportunitate să ne revedem în fiecare an. Pornind de la rolul important al IMM-urilor pentru economia naţională, apreciez eforturile pe care le depuneţi în a crea şi a gestiona afacerile acasă, în Republica Moldova. Peste 25 000 de întreprinderi micro, mici şi mijlocii au ales să-şi dezvolte businessurile împreună cu Moldova Agroindbank, iar aceasta ne onorează. Suntem alături de Dumnevoastră şi vă susţinem prin oferirea unei game de produse şi servicii bancare optime afacerilor Dvs”, a declarat Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, la Conferinţa internaţională a IMM-urilor. 

Evenimentul a culminat cu gala de premiere a câştigătorilor concursurilor naţionale „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” şi „IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, MAIB felicitându-le excelenţa şi premiind companiile câştigătoare pentru modelul de succes de gestionare a afacerilor şi exemplaritatea de a integra valorile de responsabilitate socială în dezvoltarea antreprenoriatului. 

Pelaghea Ţîpu, fondatoare a SC „Textile-Contact” SRL şi câştigătoare a premiului pentru realizări în dezvoltarea comunităţii, a menţionat: „Responsabilitatea socială este datoria noastră civică şi morală, este valoarea pe care putem să o adăugăm în comunitatea în care ne desfăşurăm afacerea. Am fost plăcut surprinşi şi onoraţi să primim o diploma de merit în acest sens, dar mai ales însoţită şi de un premiu motivant din partea Moldova Agroindbank. Mulţumim ODIMM că este aproape de noi şi MAIB pentru că în calitate de client beneficiez în fiecare zi de susţinerea şi încrederea băncii”.

Cu produsele şi serviciile financiare ale Moldova Agroindbank aveţi undă verde pentru afacerile Dvs!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok