Moldova Agroindbank susţine performanţele olimpice în sport

Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv a reunit cei mai merituoşi sportivi ai anului la tradiţionalul deja eveniment “Cina Olimpică”, premiind performanţele în sport din 2018 şi celebrând alături de sportivi a 28-a aniversare de la fondarea Comitetului.

Moldova Agroindbank a oferit premii sportivilor nominalizaţi la categoria “Speranţele Olimpice – 2018”, exprimându-şi, astfel, susţinerea pentru sportul profesionist din Republica Moldova şi încrederea că speranţele olimpice vor deveni mari performanţe sportive în anul 2019. 

De premiile MAIB s-au învrednicit: Vitalie Bunici (lupte libere), Alexandru Biciu (lupte greco-romane), Dorin Bucşa (box), Maxim Saculţan (lupte libere), Oleg Nuţa (caiac-canoe), Daniela Cociu (canoe), Maria Olăraş (canoe) Arcadii Goncearov (canoe). 

“Pentru Moldova Agroindbank sportul a devenit o mare pasiune şi un stil de viaţă. Jucăm fotbal şi tenis, volei sau alergăm la maratoane. O facem cu plăcere, cu entuziasm, iar acestea se reflectă în performanţele bancare pe care le obţinem. 

În calitate de bancă lider în Republica Moldova, ne bucurăm să susţinem sportul de performanţă şi să vă încurajăm spre noi realizări de care să se mândrească o ţară întreagă”, a declarat sportivilor Eugeniu Josan, şef al Departamentului Resurse Umane şi Organizare al MAIB, la ceremonia de decernare a premiilor.

Pe parcursul mai multor ani, Moldova Agroindbank susţine mişcarea olimpică din Republica Moldova, participarea sportivilor la olimpiade, promovarea în masă a valorilor olimpice, inclusiv prin Cursa “Olympic Fest”. 

Parteneriatul durabil al băncii cu Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv a fost apreciat şi în cadrul “Cinei Olimpice”, Moldova Agroindbank fiind premiată pentru partajarea şi promovarea spiritului sportiv şi a valorilor olimpice în ţara noastră.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok