​Moldova Agroindbank susţine visele copiilor. Moş Crăciun există

Principalul Moş Crăciun al ţării a dat întâlnire copiilor la festivitatea “Moş Crăciun există”. Evenimentul a devenit deja o tradiţie şi este organizat an de an de Academia lui Moş Crăciun, cu susţinerea Moldova Agroindbank şi Poşta Moldovei.

“Ne bucurăm să fim ajutorul lui Moş Crăciun şi în 2018, pentru a contribui şi în acest fel la îndeplinirea dorinţelor celor mai cuminţi şi visători copii. 
Moldova Agroindbank le urează o iarnă plină de emoţii frumoase trăite pe derdeluş alături de prieteni sau lângă cămin alături de familie, să primească exact darurile pe care şi le doresc şi să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă”, a declarat Victoria Koroli, şef al Departamentului PR şi Comunicare al Moldova Agroindbank. 

Moş Crăciun există şi aduce cadouri doar celor care cred în el, au menţionat în unison copiii, care au participat, totodată, la un master class de ornamentare a plicurilor şi de confecţionare a jucăriilor de Crăciun, l-au cântat şi încântat pe cel mai darnic şi aşteptat Moş al iernii.  

De asemenea, la eveniment fiecare copil a avut posibilitatea să-i scrie un răvaş lui Moş Crăciun. 

La fel o pot face toţi copiii ţării, care au ceva a-i spune Moşului cu plete dalbe, fiind necesar să depună scrisoarea în orice cutie poştală a ÎS „Poşta Moldovei”, fără aplicarea timbrelor, dar menţionând pe plic doar destinatarul „Lui Moş Crăciun”. Imediat cum le va recepţiona şi citi, Moş Crăciun va răspunde fiecărui copil în parte, din acest considerent indicarea adresei expeditorului este obligatorie.

Din 2001 Academia lui Moş Crăciun organizează festivitatea dedicată scrierii răvaşelor pentru Moş Crăciun, acţiunea fiind susţinută de MAIB. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok