50 de beneficiari de plăţi sociale au câştigat câte un premiu de 900 lei de la MAIB

Primii 50 câştigători ai campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!”, printre care pensionari, mame aflate în concediul pentru îngrijirea copiilor, pensionari militari, dar şi alţi beneficiari de plăţi sociale au primit de la MAIB câte 900 de lei fiecare. Premiile au fost acordate în cadrul primei extrageri a campaniei, care a avut loc pe 9 februarie curent.
 

Echipa MAIB îi felicită pe câştigători şi îi încurajează pe toţi beneficiarii de plăţi sociale, clienţi ai băncii să efectueze tranzacţii cu cardul şi să participe la promoţie. Iar pe acei care încă nu sunt clienţi ai MAIB, îi invităm să deschidă un card pentru primirea pensiei sau indemnizaţiei sociale la orice filială MAIB şi să participe la campanie.

Amintim că posesorii cardurilor de plăţi sociale de la MAIB, dacă efectuează cel puţin două tranzacţii cu cardul, devin automat participanţi ai campaniei promoţionale şi au posibilitatea de a primi unul din cele 200 de premii în valoare de 900 lei. Campania promoţională „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” va derula până pe 23 martie 2017, în toate filialele MAIB. Selectarea câştigătorilor are loc o dată la două săptămâni prin tragere la sorţi.

Cardul de pensie sau alte indemnizaţii sociale de la MAIB oferă nu doar şansa de a câştiga un premiu, dar şi o serie de avantaje. Astfel, posesorii acestora pot primi dobânda la soldul păstrat în cont sau obţine un credit/un card de credit. De asemenea, la achitarea cu cardul nu se încasează comision, conectare gratuită la Internet-Banking, clientul poate transfera bani la un depozit dedicat copiilor „Junior Invest”, persoanelor vârstnice „Profitabil Senior”/ ”Senior Clasic”, “Multiopţional” sau oricare alt depozit.

Lista câştigătorilor Campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” – I etapă.

Informaţii suplimentare - în Extrasul din Programul campaniei  „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB! sau la Serviciul Call Center: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok