Angajaţii MAIB, premiaţi de către Unistream

BC „Moldova Agroindbank” S.A. are o echipă puternică, care deţine standarde profesionale înalte şi contribuie la realizarea obiectivelor generale, deservind clienţii într-un mod responsabil. O dovadă în plus a acestui fapt este şi recenta ceremonie de premiere a 10 operatori ai MAIB de către reprezentanţii sistemului de remiteri de bani Unistream.

Potrivit rezultatelor semestrului I 2017, cei 10 angajaţii MAIB au efectuat cele mai multe operaţiuni în sistemul Unistream, demonstrând receptivitate şi grijă faţă de clienţi.

„Profesionalismul şi atitudinea angajaţilor băncii orientată către client sunt doar câteva valori care menţin MAIB în poziţia de lider pe piaţa financiar – bancară din Republica Moldova. Conducerea băncii apreciază munca pe care o faceţi zi de zi şi depune tot efortul pentru a vă asigura un mediu de lucru motivant şi confortabil”, a declarat vicepreşedintele Comitetului de Conducere, Oleg Paingu, prezent la eveniment, care a adus mulţumiri şi partenerilor de la Unistream pentru o colaborare fructuoasă.

Operatorii câştigători, la rândul lor, au recunoscut că aceste premii îi onorează, dar, totodată, îi stimulează să muncească şi mai multă implicare.
Moldova Agroindbank adresează sincere felicitări operatorilor, care au obţinut performanţe remarcabile.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok