Angajaţii MAIB premiaţi de către Unistream

La 27 aprilie curent angajaţii BC "Moldova Agroindbank" SA, care au realizat cel mai mare număr de transferuri expediate în cadrul sistemului de remitere de bani Unistream, au fost recompensaţi cu certificate cadou, pentru a-şi alege cadoul după bunul plac.

Ceremonia de decernare a premiilor s-a desfăşurat în incinta centrului „MAIB STUDIO AVANTI” în prezenţa reprezentantului Unistream în Moldova, dna Aliona Paladi.

În cadrul ceremoniei, dl Eugeniu Josan, membru al Comitetului de Conducere, Şef al Departamentului Resurse Umane şi Organizare, a declarat: „Managementul băncii apreciază efortul pe care-l depuneţi în deservirea zilnică a clienţilor la cel mai înalt nivel şi se va strădui să asigure în continuare condiţii de muncă atractive, continuând procesul de motivare a angajaţilor. Totodată, în numele băncii, aduc sincere mulţumiri partenerilor de la Unistream pentru o colaborare durabilă şi frumoasă”.

Angajaţii băncii au menţionat, la rândul lor, că aceste premii îi motivează şi îi încurajează să-şi realizeze sarcinile excelent, cu mai multă dedicare şi responsabilitate, pentru a asigura satisfacţia şi fidelizarea clienţilor, prestând servicii calitative, astfel depăşind nivelul aşteptărilor acestora.
Angajaţii care au demonstrat rezultate remarcabile în cadrul acestui concurs, îndeplinindu-şi sarcinile cu profesionalism, sunt:
  • Tentiu Diana   – Sucursala nr.14 Chişinău
  • Nitu Tatiana   – Sucursala nr.7 Chişinău
  • Ursu Ludmila – Sucursala nr.7 Chişinău
  • Pahniuc Cristina – Sucursala nr.20 Chişinău
Aducem sincere felicitări angajaţilor MAIB şi le dorim multă perseverenţă în continuare în realizarea cu succes a obiectivelor stabilite.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok