Câştigătorul campaniei, organizate de MAIB şi MasterCard Europe, va participa la Festivalul Internaţional de Film Berlinale

Campania promoţională „A fi în lumea filmului este de nepreţuit”, derulată de către BC „Moldova Agroindbank” SA şi MasterCard Europe, şi-a desemnat marele câştigător. Astfel, într-o călătorie la unul din cele mai importante festivaluri de film din lume - Festivalul Internaţional de Film Berlinale 2018 din Berlin – va pleca Vitalie Urechean împreună cu soţia sa.

Câştigătorul campaniei a fost felicitat de către Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, domnul Oleg Paingu, care i-a dorit o călătorie frumoasă. „Mă bucur că un client al Moldova Agroindbank va participa la Festivalul Internaţional de Film Berlinale. Vă doresc să savuraţi călătoria şi să reveniţi din Berlin cu impresii şi emoţii noi. Totodată, vreau să menţionez că această campanie este o dovadă a faptului că achitările cu cardul bancar pot aduce utilizatorului multiple beneficii, inclusiv economice”, a remarcat domnul Oleg Paingu.

La rândul său, Vitalie Urechean a adus mulţumiri MAIB pentru ocazia de a vizita acest festival renumit: „Niciodată nimic nu am câştigat, totul am obţinut prin muncă. Acest premiu a fost o surpriză plăcută pentru mine. Trebuie să recunosc că de mulţi ani sunt client al MAIB, am un cont bancar în calitate de persoană fizică, precum şi conturi ale companiilor pe care le reprezint. Toate serviciile prestate de MAIB sunt la cel mai înalt nivel şi despre aceasta voi povesti prietenilor şi colegilor. Încă odată vreau să mulţumesc pentru oportunitatea de a vedea festivalul de film Berlinale”.

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc în perioada 15 - 25 februarie 2018. Câştigătorul campaniei promoţionale va participa la eveniment în perioada 20-22 februarie. Pachetul turistic pentru două persoane include: bilete de avion pentru cursa Chişinău – Berlin (tur-retur), transfer de la aeroport la hotel, cazare în hotel 4 stele, bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programul Festivalului Berlinale, precum şi alte activităţi distractive stabilite de către organizatori.

Participanţi ai campaniei au devenit automat toţi deţinătorii de carduri MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, emise de  Moldova Agroindbank, care au efectuat una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet, în valoare de minim 100 lei.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok