Emoţii de bucurie şi recunoştinţă în cadrul campaniei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!”

50 câştigători ai promoţiei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” şi-au primit premiile şi ne-au împărtăşit impresiile lor despre experienţa acestei campanii, ne-au transmis emoţiile de bucurie şi chiar ne-au spus cum vor folosi aceşti bani.

Premianţii pensionari, mame aflate în concediul pentru îngrijirea copiilor, dar şi alţi beneficiari de plăţi sociale şi-au exprimat recunoştinţa pentru banii oferiţi de bancă, menţionând că pe lângă serviciile de calitate prestate de MAIB, aceştia au rămas plăcut surprinşi de oportunitatea de a mai câştiga nişte bani. Deşi suma nu este atât de mare, câştigătorii deja şi-au făcut planuri cum să o cheltuie. Unii vor achita serviciile comunale, vor procura medicamentele necesare, iar alţii vor face cadouri celor dragi, copiilor sau nepoţilor.

Cristina Ş., mamă a doi copii, 28 de ani, contabilă de profesie: “Premiul a fost neaşteptat şi desigur plăcut, deoarece nu am mai participat anterior la asemenea campanii.  Folosesc cardul la magazine, pentru plăţi on-line, inclusiv pentru achitarea serviciilor comunale. Am rămas impresionată de această experienţă. Am reuşit să le povestesc la toţi prietenii şi le-am recomandat să participe şi ei”.

Doamna Elizaveta V., pensionară de 73 de ani, medic de profesie: “Am rămas plăcut surprinsă de această campanie. Nicodată în viaţă nu am mai participat la concursuri sau promoţii la care să câştig ceva. Dar iată că la bătrâneţe, copiii m-au sfătuit să încerc şi am câştigat. Sunt foarte mulţumită pentru acest premiu. Mă gândesc din aceşti bani să le cumpăr nepoţeilor cadouri”.

Domnul Vladimir C., pensionar de 63 de ani, de profesie constructor: “În tinereţe, am participat la diverse loterii, însă abia acum am câştigat. Sunt recunoscător băncii şi bucuros că pe lângă pensia mică, voi mai avea nişte bani pentru cheltuielile de fiecare zi. Deseori achit pentru cumpărături cu cardul  şi le recomand şi altor pensionari să îl folosească şi să participe la promoţie”.

Echipa MAIB îi felicită pe câştigători şi îi îndeamnă pe toţi beneficiarii de plăţi sociale să efectueze tranzacţii cu cardul şi să participe la promoţie. Doritorii care încă nu sunt clienţi ai MAIB sunt invitaţi să deschidă un card pentru primirea pensiei sau indemnizaţiei sociale la orice filială MAIB şi să participe la campanie.

Amintim că primii 50 câştigători ai campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” au primit câte 900 de lei, în cadrul primei extrageri a campaniei de pe 9 februarie curent. Următoarea extragere va avea loc pe 24 februarie.

Informaţii suplimentare în Extrasul din Programul campaniei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” sau la Serviciul Call Center: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok