MAIB a fost distinsă cu diplomă pentru finanţarea proiectelor caritabile

Moldova Agroindbank se implică anual în zeci de proiecte caritabile şi de susţinere a persoanelor social dezavantajate. Unul din partenerii strategici ai băncii în domeniul proiectelor sociale, Fundaţia Filantropică “Angelus Moldova”, a aniversat recent 15 ani de activitate. Cu acest prilej, în semn de recunoştinţă pentru suportul important acordat Fundaţiei, MAIB a fost distinsă cu diplomă de onoare.

Prezent la eveniment, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, Oleg Paingu, a afirmat că MAIB contribuie la dezvoltarea societăţii, atât prin servicii bancare, cât şi prin susţinerea numeroaselor proiecte sociale. Parteneriatul cu Fundaţia „Hospice Angelus” este unul îndelungat, banca sprijinind financiar mai multe iniţiative caritabile ale fundaţie, precum Turneul la tenis de masă, Cupa la Fotbal, Balul de caritate Hospice Angelus, Maratonul de caritate “Trăieşte fără durere” ş.a. 

“Sunt impresionat de activitatea Hospice Angelus, de rezultatele obţinute în aceşti 15 ani de activitate. În această perioadă a acordat gratuit servicii de îngrijire paleativă la peste 15.000 de pacienţi. Vom susţine şi în continuare proiectele caritabile ale Hospice Angelus, pentru că MAIB este instituţia, care este alături de oameni şi la bine şi la greu, pentru că suntem solidari cu oamenii în suferinţă. MAIB direcţionează anual mijloace financiare pentru susţinerea proiectelor caritabile, aducându-ne astfel contribuţia la protecţia socială a persoanelor din categoriile social vulnerabile”, a spus Oleg Paingu.

Menţionăm că Fundaţia „Angelus Moldova”este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2000, care prestează servicii de îngrijire paleativă bolnavilor incurabili de cancer în stadii avansate şi terminale, cât şi familiilor lor. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok