MAIB va prezenta la Expoziţia Fabricat în Moldova noile produse pentru fermieri

MAIB vine la Expoziţia naţională Fabricat în Moldova cu o ofertă de produse dedicate agricultorilor şi tinerilor antreprenori. Pe durata expoziţiei, în perioada 1-5 februarie curent, MAIB va acorda vizitatorilor consultaţii profesioniste despre cele mai bune instrumente de finanţare a activităţilor agricole.

Astfel, fermierii vor afla mai multe oportunităţi de obţinere a mijloacelor financiare necesare pentru începerea sezonului agricol, precum pregătirea şi prelucrarea solului, procurarea echipamentelor şi utilajelor agricole, achiziţia mijloacelor de transport şi de materii prime, cât şi pentru construcţia şi/sau reparaţia spaţiilor de producere prin intermediul creditelor oferite de MAIB pentru dezvoltarea agriculturii. De asemenea, în atenţia tinerilor antreprenori, aflaţi în căutare de resurse pentru proiectele sale investiţionale, MAIB va prezenta condiţiile de finanţare prin Programul PNAET şi IFAD.

Finanţarea sectorului agricol este unul din obiectivele noastre principale. MAIB este un partener de încredere al antreprenorilor agricoli.  Cu suportul băncii, timp de peste 25 de ani, aceştia au accesat rapid şi în condiţii avantajoase resursele necesare desfăşurării campaniilor agricole. Aşteptăm şi anul acesta toţi producătorii, în special tinerii antreprenori din zonele rurale cu o ofertă de produse bancare avantajoase, inclusiv din mijloacele liniilor externe de finanţare” – a afirmat Oleg Paingu, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al MAIB.

În cadrul actualei ediţii a expoziţei Fabricat în Moldova, reprezentanţii MAIB vor participa la evenimentele destinate mediului de afaceri, la care vor fi prezenţi circa 350 de agenţi economici din Republica Moldova.

Expoziţia naţională Fabricat în Moldova, ediţia a XVI-a, va avea loc în perioada 1- 5 februarie 2017, la Chişinău, în cadrul centrului expoziţional Moldexpo. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok