Close
Новости
Новости
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Тарифы и Общие условия
Тарифы и Общие условия
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Transfer P2P Перевод T2C
Moldova Agroindbank – distinsă cu Premiul pentru Excelenţă în Calitate STP de Raiffeisen Bank International 05.04.2021

Moldova Agroindbank – distinsă cu Premiul pentru Excelenţă în Calitate STP de Raiffeisen Bank International

În semn de apreciere pentru calitatea înaltă şi rapiditatea procesării transferurilor internaţionale, Raiffeisen Bank International a distins Moldova Agroindbank cu Premiul pentru Excelenţă în Calitate „Straight-Through Processing Quality Award” (STP). 

Premiul este oferit anual băncilor corespondente care au automatizat tranzacţiile de decontare internaţionale, au asigurat soluţii de procesare automată a transferurilor (STP) şi au implementat standarde înalte de calitate în domeniul transferurilor SWIFT, crescând rapiditatea procesării plăţilor. 

„Aprecierea partenerului nostru Raiffeisen Bank International este o confirmare în plus a profesionalismului echipei MAIB. Banca depune eforturi constante de creştere a ratei de procesare automată a tranzacţiilor naţionale şi internaţionale iniţiate de clienţii săi, facilitând procesul de transfer cap-coadă (Straight-Through Processing) şi asigurând rapiditatea, acurateţea şi accesibilitatea serviciilor acordate. 

Vom continua să consolidăm cooperarea cu băncile corespondente pentru a pune la dispoziţia clienţilor o gamă cât mai vastă de posibilităţi pentru transferurile de bani. 

Suntem recunoscători Raiffeisen Bank International pentru înalta apreciere şi le mulţumim pentru parteneriatul durabil”, a menţionat Vitalie Lungu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.