Un nou membru s-a alăturat Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank

Şeful Departamentului Conformitate al BC „Moldova Agroindbank” SA, Stela Recean, a fost numită în funcţia de Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al băncii.

Fiind aprobată în această funcţie de Banca Naţională a Moldovei în baza deciziei din 26 martie 2018.

În contextul numirii noului membru, Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, Serghei Cebotari,  a declarat: „Dna Recean este un membru valoros al echipei Moldova Agroindbank, care sunt sigur că va aduce un aport considerabil la dezvoltarea MAIB. Dumneaei  a pus bazele Departamentului Conformitate, asigurând conformarea activităţii MAIB cu cele mai înalte standarde  de guvernare corporativă, precum şi o securitate sporită pe segmentul prevenirii spălării banilor şi finanţării terorismului, în concordanţă cu cele mai actuale rigori. ”

„Am certitudinea că în funcţia de Vicepreşedinte, dna Recean va contribui  la rezultate şi mai eficiente ale băncii pe segmentele care le conduce,” a menţionat Serghei Cebotari.

Stela Recean are studii superioare în ştiinţe economice şi o experienţă vastă în domeniul bancar, inclusiv economist la Banca Naţională a Moldovei în Departamentul de Supraveghere şi Reglementare Bancară. Timp de 13 ani, Stela Recean a activat în domeniul efectuării auditului financiar în cadrul uneia din cele mai mari companii de audit şi consultanţă la nivel mondial PricewaterhouseCoopers, find şi auditor licenţiat.

Este membru al Asociaţiei Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA UK) şi membru al Asociaţiei Specialiştilor Certificaţi în domeniul Prevenirii Spălării Banilor (ACAMS, SUA)

În 2014, s-a alăturat echipei MAIB în funcţia de şef al Departamentului Conformitate.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok