MAIB își asumă responsabilitatea pentru noi categorii de clienţi şi rămâne fidelă clienţilor istorici

BC „Moldova Agroindbank” SA, fi ind desemnată câştigătorea Licitaţiei Publice privind prestarea serviciilor de deservire bancară a trezoreriilor teritoriale, va prelua distribuirea pensiilor, indemnizațiilor, compensațiilor și altor ajutoare prevăzute în bugetul de stat pentru mai multe categorii de beneficiari. De asemenea, în urma altei Licitaţii Publice, MAIB va presta servicii bancare în vederea recepţionării în numerar a drepturilor de import-export și a altor plăţi administrate de organele vamale. Astfel, reputaţia și siguranţa, indicii de performanţă, reţeaua mare de distribuţie, deservirea înaltă - au determinat numeroși noi clienţi să vină la MAIB.

„Este o nouă etapă în dezvoltarea afacerii Moldova Agroindbank, dar și în sistemul bancar în ansamblu. Se produce o redistribuire a clienţilor, MAIB revenindu-i un flux mare de clienţi noi pentru care banca își asumă
responsabilitatea de deservire profesionistă. Această etapă demonstrează atuurile concurenţiale ale MAIB, dar și deschide noi oportunităţi pentru bancă și pentru clienţi - atât cei nou veniţi, cât și cei existenţi care au avut încredere în noi pe parcursul anilor și la fidelitatea cărora ţinem foarte mult”, a menţionat Serghei Cebotari, președintele BC „Moldova Agroindbank” SA.

Citește articolul: timpul.md