timpul.md: Moldova Agroindbank încurajează performanţele tinerilor

Grație proiectului social „Burse Suplimentare pentru Tineri”, ediţia 2013, realizat de către Centrul de Informaţii Universitare, cu susţinerea financiară a BC „Moldova Agroindbank”SA, 45 de tineri din familii dezavantajate vor beneficia de burse în valoare de până la 18 mii lei.

În rezultatul evaluării dosarelor depuse de tineri pentru concurs, din cei 66 de studenți care au participat, au fost selectaţi 45 de finalişti care vor beneficia de burse anuale în valoare de până la 18 mii lei. În acest sens, luni, 11 noiembrie, Centrul de Informaţii Universitare a anunţat finaliştii celei de-a patra ediţii a proiectului social „Burse Suplimentare pentru Tinerii din Familii Dezavantajate”, cu susţinerea financiară a BC „Moldova Agroindbank” SA, care este partenerul proiectului din 2011.

Valoarea totală a suportului acordat de „Moldova Agroindbank” în cele trei ediţii ale Programului a constituit 1,2 milioane de lei.

Serghei Cebotari, preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, afirmă că, prin intermediul acestui program „Moldova Agroindbank” încurajează performanţele studenţilor și îi ajută să-şi pună în valoare capacităţile. „Edificarea unei societăţi bazate pe cunoaştere este susţinut cu perseverenţă de bancă, manifestându-se prin iniţierea şi sprijinirea numeroaselor proiecte din domeniul social, cultural, cel al educaţiei, care au un impact major pentru ţară şi pentru cetăţenii ei în parte”, a declarat Serghei Cebotari.

Citește articolul aici: Moldova Agroindbank încurajează performanţele tinerilor

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok