timpul.md: PLĂȚI PROGRAMATE ȘI ACHITAREA AUTOMATIZATĂ A SERVICIILOR COMUNALE

Moldova Agroindbank a lansat una din cele mai simple şi inovatoare metode pentru efectuarea plăţilor regulate, direct de pe contul personal al clientului – Serviciul Plăţi Programate. Este o modalitate modernă de plată ce constă în efectuarea automatizată la date şi sume fixate, a plăţilor şi transferurilor între două conturi aparţinând aceluiaşi titular sau titularilor diferiţi deschise în BC „Moldova Agroindbank” SA, sau în alte bănci.

Plăţile şi transferurile programate pot fi efectuate în lei şi în valută străină, în conformitate cu prevederile legislaţiei valutare. La efectuarea operaţiunilor în valută clientul trebuie să se asigure că beneficiarul plăţii deţine şi el un cont deschis la BC „Moldova Agroindbank” SA.

Ordinele de plată programate pot fi modificate sau suspendate în orice moment, iar data efectuării acestora, suma şi valabilitatea lor pot fi stabilite în funcţie de preferinţele clientului.

Periodicitatea cu care se efectuează operaţiunile poate fi: zilnică, săptămânală, lunară sau anuală.

Beneficiarii plăţilor şi transferurilor programate pot fi persoane terţe, rude şi însuşi clientul, chiar dacă se află peste hotarele ţării, asigurându-se doar că la data scadenţei are suma necesară în cont.

Citește articolul: PLĂȚI PROGRAMATE ȘI ACHITAREA AUTOMATIZATĂ A SERVICIILOR COMUNALE

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok