Maib a înregistrat cu succes cea de-a doua emisiune de obligațiuni corporative din al doilea program

A doua emisiune de obligațiuni corporative maib, din cadrul programului doi, a fost înregistrată cu succes în Registrul Emitenților de Valori Mobiliare. Rezultatele înregistrate au fost aprobate de Comisia Națională a Pieței Financiare la data de 19 februarie.

Emisiunea s-a desfășurat în perioada 18 ianuarie - 6 februarie a.c., în cadrul căreia au fost subscrise 3 107 de obligațiuni nominative de clasa a V-a cu marja de (+0,5%) și o valoare totală de 62 140 000 de lei.  Durata de circulație a acestor obligațiuni este de 3 ani, iar rata cuponului este flotantă, fiind de 4,88% în primul an.

În total, pe parcursul programului doi, maib va desfășura în mod regulat 10 emisiuni de obligațiuni corporative de clase diferite, în valoare nominală de 100 milioane de lei fiecare. Valoarea nominală a unei obligațiuni este de 20 000 lei, iar per emisiune pot fi subscrise 5000 de obligațiuni. Așadar, dacă nu ai reușit să investești în primele două, fii cu ochii pe noi, întrucât în scurt timp vom anunța lansarea celei de-a treia emisiuni (subscriere).

Pentru mai multe detalii despre aceste instrumente de investiții, accesează pagina web maib.md sau consultă Prospectul de ofertă publică.

Investește inteligent.

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok