Smith&Smith

Mereu alături de familia ta
circa 100 de mii de puncte
2-15 minute
EUR, USD, MDL
Smith&Smith

despre

Moneda transferului EUR, USD, MDL. În cazul conversiei sumei transferului se aplică cursul valutar stabilit de sistemul Smith&Smith.
Rețeaua Circa  100 de mii de puncte
Limita maximă admisibilă pe zi per persoană Până la 3000 EUR
Durata de executare a transferului 2 - 15 minute
Perioada de validitate a transferului Nelimitat
Avantaje Poți primi banii expediați din toate colțurile lumii, inclusiv mijloacele bănești transferate prin intermediul diverselor canale digitale și a partenerilor Smith&Smith.
Alte detalii suplimentare

Accesează:

detalii

Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciile de plată, în mod special în remiteri de bani pentru românii și moldovenii din străinătate, Smith&Smith este astăzi una din cele mai importante instituții de plată din România cu o rețea teritorială echilibrat dezvoltată la nivel național și cu o gamă de servicii de plată complexă.

Cum să primești bani prin Smith&Smith?

  • Vizitează orice unitate maib cu un act de identitate valabil (buletin de identitate sau pașaport pentru persoane nerezidente);  
  • Comunică operatorului codul unic al transferului de bani, numele şi prenumele persoanei care a expediat banii, țara de proveniență a banilor, valuta și suma transferului;
  • Primește banii și chitanța.*

*Toate operațiunile de primire sunt gratuite, comisionul fiind achitat de expeditor.

tarife

La moment, prin sistemul Smith&Smith de la maib poți primi doar transferuri de bani. Pentru acest serviciu nu se percepe comision de la beneficiar, deoarece este achitat de expeditor.

întrebări frecvente

Any quick transfer can be received based on a valid identity card accepted by the bank. The travel passport for the citizens of the Republic of Moldova is not accepted as an identification document for a transaction.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok