Smith&Smith

Всегда поддержит твою семью

около 100 тыс. пунктов
2-15 минут
EUR, USD, MDL

Описание

Валюта перевода EUR, USD, MDL. În cazul conversiei sumei transferului se aplică cursul valutar stabilit de sistemul Smith&Smith.
Сеть Circa  100 de mii de puncte
Максимально допустимая сумма одного перевода в сутки Până la 3000 EUR
Скорость перевода 2 - 15 minute
Срок действия перевода 1 an din data efectuării transferului
Преимущества Poți primi banii expediați din toate colțurile lumii, inclusiv mijloacele bănești transferate prin intermediul diverselor canale digitale și aplicații renumite, precum Azimo, Remitly etc.
Дополнительные подробности

Accesează:

Подробности

Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciile de plată, în mod special în remiteri de bani pentru românii și moldovenii din străinătate, Smith&Smith este astăzi una din cele mai importante instituții de plată din România cu o rețea teritorială echilibrat dezvoltată la nivel național și cu o gamă de servicii de plată complexă.

Cum să primești bani prin Smith&Smith?

  • Vizitează orice unitate maib cu un act de identitate valabil (buletin de identitate sau pașaport pentru persoane nerezidente);  
  • Comunică operatorului codul unic al transferului de bani, numele şi prenumele persoanei care a expediat banii, țara de proveniență a banilor, valuta și suma transferului;
  • Primește banii și chitanța.*

*Toate operațiunile de primire sunt gratuite, comisionul fiind achitat de expeditor.

Тарифы и комиссии

La moment, prin sistemul Smith&Smith de la maib poți primi doar transferuri de bani. Pentru acest serviciu nu se percepe comision de la beneficiar, deoarece este achitat de expeditor.

частые вопросы

Any quick transfer can be received based on a valid identity card accepted by the bank. The travel passport for the citizens of the Republic of Moldova is not accepted as an identification document for a transaction.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok