Maib și Mastercard realizează visurile. Cristian Grosu, un băiețel de opt ani, va fi primul moldovean care va însoți un fotbalist la UEFA Champions League Final Istanbul 2023

Cristian Grosu, un copil din Bălți, a fost ales în premieră însoțitor de fotbalist în finala Ligii Campionilor UEFA 2023. Experiența de care va avea parte se datorează concursului organizat de maib și Mastercard. Premierea participantului a avut loc pe 21 aprilie în cadrul unui eveniment desfășurat la Complexul Sportiv „La Izvor”. Prin urmare, Cristian va avea posibilitatea să petreacă, împreună cu familia sa, trei zile în orașul Istanbul și să însoțească un fotbalist de talie mondială până pe terenul de joc în finala Ligii Campionilor UEFA din 10 iunie.

Organizatorii promoției au creat un eveniment special pentru Cristian Grosu, în cadrul căruia băiețelul a aflat că va petrece trei zile la Istanbul împreună cu familia sa. Astfel, pe 21 aprilie, Complexul Sportiv „La Izvor” a găzduit un meci amical dintre echipele de fotbal ale băncii comerciale maib și ale companiei Mastercard. După 20 de minute de meci, Cristian a fost invitat pe terenul de joc, unde a fost anunțat că a devenit marele câștigător al promoției și că va pleca la Istanbul pentru a urmări UEFA Champions League Final Istanbul 2023.

„Nu am știut că aici voi primi acest premiu. Mama mi-a spus că venim la Chișinău să privim un meci amical de fotbal. Sunt foarte emoționat că voi pleca la Istanbul”, a spus Cristian Grosu.

Mama lui Cristian a ținut în taină această surpriză și spune că fiul ei a primit cel mai memorabil cadou de ziua lui de naștere.

„Cristian nu bănuia despre această surpriză organizată de maib și Mastercard. El este șocat, încă nu mi-a spus nimic. Cristian face nouă ani pe 7 iunie, iar pe 10 iunie deja va privi marea finală a Ligii Campionilor UEFA de pe stadion”, a comentat Tatiana Grosu.

De asemenea, Tatiana a povestit că fiul său era entuziasmat să participe în acest concurs, întrucât adoră fotbalul și era visul lui să privească marea finală de pe stadion.

„Singura condiție de a se înscrie în această promoție era să achite cu cardul maib junior orice cumpărătură. De fiecare dată când mergeam la magazin, Cristian dorea să achite cu propriul card pe care îl deținea de jumătate de an”, a relatat mama lui Cristian.

Maib și Mastercard au oferit tinerilor microbiști o șansă unică să fie prezenți la finala UEFA Champions League 2023 la Istanbul, Turcia. Orice client deținător al cardului maib junior a putut participa în promoție, fiind înscris automat la efectuarea plăților cu cardul în perioada 15 februarie – 5 aprilie. Și doar unul dintre ei a fost ales marele câștigător al promoției – să devină reprezentantul Moldovei Player Mascot la UEFA Champions League Final Istanbul 2023.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib, a enumerat beneficiile unui astfel de card pe care îl poate avea orice copil care a atins vârsta de șapte ani.

„Cardul maib junior are trei avantaje de care pot beneficia nu doar copiii, dar și părinții lor. Primul avantaj ține de educația financiară. Cardul junior îi permite copilului în orice moment să înțeleagă câți bani are și pe ce îi poate cheltui, astfel ca să obțină cashback. Al doilea avantaj ține de libertatea controlabilă. Părinții se pot asigura că nimeni n-o să-i poată fura banii și vor putea monitoriza ce și unde cumpără copilul lor. Al treilea lucru se referă la satisfacția copilului. El singur își gestionează banii, verifică soldul în aplicația creată special pentru copii, primește cashback în magazinele prietenoase copiilor: magazin de cărți, de jocuri, cafenele specifice copiilor etc. Astfel, aceste servicii îi permit copilului să se simtă că este important în calitate de client pentru bancă”, a explicat Aliona Stratan.

Această promoție se desfășoară în premieră în Moldova și are loc doar datorită colaborării dintre maib și Mastercard, care pun accentul nu doar pe oferirea serviciilor de calitate clienților, dar și pe încurajarea tinerilor și adulților să efectueze plăți cashless, iar cei mai norocoși să fie premiați pe măsură pentru eforturile depuse.

„Această campanie a fost implementată grație colaborării maib cu Mastercard, destinată serviciilor pentru copii, oferindu-le acces la serviciile de bază ale băncii noastre – cardul bancar, aplicația mobilă – ambele fiind adaptate pentru junii . Am lansat acest produs cu un an în urmă și am obținut rezultate bune. Până în prezent, circa 10 000 de copii deja utilizează cardurile maib junior.

Pentru această campanie am preconizat 40 de învingători, iar premiul mare pentru unul dintre copii este plecarea cu toată familia la Istanbul, unde el va fi pe stadion alături de fotbaliști și va privi cum jucătorii se vor pregăti de finală. Acest proiect are loc pentru prima oară în istoria Republicii Moldova și e un concurs foarte inspirațional”, a declarat Giorgi Shagidze, Preşedinte al Comitetului de Conducere maib.

În acest an, Mastercard Moldova a reușit să obțină dreptul ca un reprezentant din țara noastră să poată însoți un fotbalist până pe terenul de joc în marea finală a Ligii Campionilor UEFA.

„Mastercard este sponsorul general al UEFA Champions League timp de 30 de ani. Grație eforturilor noastre a fost posibil să obținem dreptul și pentru Moldova ca un copil din țara noastră să însoțească un fotbalist în finala Ligii Campionilor UEFA. Am atestat că tinerii noștri au îndrăgit cardul maib junior și avem aproape 78 % de tranzacții cashless prin intermediul acestor carduri. Ce înseamnă asta? Noi creștem o generație dornică de digitalizare. Pe această cale dorim să spunem că ne bucurăm că visul lui Cristian a fost realizat în cadrul campaniei noastre”, a conchis Irina Untilă.

Menționăm că în cadrul promoției la fel vor fi extrași doi câștigători adulți care vor beneficia de o călătorie gratuită la Istanbul pentru două persoane, tur-retur, transfer de la aeroport către hotel și viceversa, două nopți de cazare, transport în ziua meciului și premii speciale de la UEFA Champions League 2023.

Sursa: diez.md