Moldova Agroindbank anticipează aşteptările clienţilor

Moldova Agroindbank îşi actualizează cu promptitudine produsele şi serviciile, pentru a răspunde intereselor clienţilor în funcţie de situaţia individuală a acestora şi de evoluţiile actuale ale pieţei. În acest sens, pentru a facilita accesul la resursele creditare pentru diverse necesităţi ale agenţilor economici, MAIB a îmbunătăţit produsele creditare prioritare.

Astfel, clienţii pot beneficia de credite pentru capitalului circulant, linii revolver, în condiţii mai favorabile. Valoarea acestor credite a fost majorată pînă la 70% din volumul de vînzări ale debitorului din anul precedent. Un alt avantaj al creditelor pentru finanţarea capitalului circulant este faptul că pentru ele este stabilită perioada de graţie: pînă la 2 luni – pentru întreprinderi micro şi pînă la 6 luni – pentru întreprinderi mici.

Banca stimulează clienţii săi fideli şi le acordă credite revolver în sumă de pînă la 100% din volumul de vînzări pentru anul precedent. Termenul de rambursare a creditului revolver a fost extins pînă la 24 de luni şi pînă la 36 de luni - cu condiţia că această necesitate reiese din specificul activităţii debitorului şi este clar argumentată. Linia de credit poate fi prelungită pe perioade noi de creditare, astfel încît termenul cumulativ maxim al liniei de credit poate constitui pînă la 5 ani.

Banca oferă clienţilor şi overdraft la contul curent, îmbunătăţind semnificativ condiţiile de acordare a acestora. Avantajul lor constă în faptul că „limita” deschisă la contul curent atinge volum de pînă la 50% din incasările medii lunare din vînzări pentru ultimele 6 luni. Rambursarea creditului se efectuează automat la intrarea mijloacelor băneşti în contul clientului, fără intervenţia nemijlocită a clientului, ceea ce face mai ieftină deservirea împrumutului. Creditul overdraft în sumă de pînă la 100 mii lei se acordă fără gaj.

Citește articolul aici: Moldova Agroindbank anticipează aşteptările clienţilor

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok