Experţii europeni au numit cea mai bună bancă din Moldova

Revista britanică Global Banking&Finance Review a stabilit care este cea mai bună bancă din ţara noastră. În urma analizei indicatorilorde performanţă, specialiştii în domeniul financiar au constatat că cea mai bună bancă comercială din Republica Moldova este Moldova Agroindbank, pentru că dă dovadă de inovație, dezvoltare strategică, evoluţie, alături de creativitate. MAIB se bucură de această apreciere al doilea an consecutiv.

Experţii europeni au luat în calcul indicatori precum active, credite şi depozite, reţeaua de distribuţie, diversitatea şi accesibilitatea produselor şi serviciilor. La majoritatea indicatorilor vizaţi MAIB deţine întâietatea absolută, inclusiv active în valoare de peste 1 miliard USD; credite de circa 660 milioane USD; depozite persoane fizice - de aproape 550 milioane USD.

Serghei CEBOTARI, preşedintele BC „Moldova Agroindbank” SA: „Premiul confirmă justeţea strategiei de dezvoltare a băncii şi, în acelaşi timp, impune o abordare şi mai exigentă faţă de ceea ce facem. Încrederea clienţilor ne dă putere pentru o dezvoltare stabilă în viitor, astfel încât noi realizări comune nu se vor lăsa  aşteptate”.

Global Banking & Finance Review este un portal financiar de frunte, oferind știri, analize, opinii, recenzii, interviuri din lumea financiar- bancară, din domeniile comerţului, tehnologiilor, investițiilor, de brokeraj, de schimb valutar, din domeniul taxelor şi legislaţiei, managementului etc.

Sursa: Experţii europeni au numit cea mai bună bancă din Moldova

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok