În Noul An, cu Moldova Agroindbank!

Anul 2011 a fost un an deosebit pentru Moldova Agroindbank şi clienţii săi. Jubileul de 20 de ani al băncii a constituit un prilej de oferte şi promoţii generoase. Suita acţiunilor de fidelizare s-a încununat de un eveniment inedit pentru sectorul bancar al ţării.

În semn de recunoştinţă pentru încrederea şi fidelitatea faţă de bancă, 50 de beneficiari ai creditului „Multiopţional” de la MAIB au câştigat premii în valoare egală cu rata dobânzii la credit pentru un an de zile.

În urma primei extrageri, care a avut loc luni, 26 decembrie, concomitent în toate filialele băncii, primii 50 de câştigători au extras premii băneşti în sumă totală de 142 mii lei. Anume atât constituie valoarea cumulativă a dobânzii pentru primul an de viaţă a creditului, care le-a şi fost restituită beneficiarilor în conturile personale.

Acţiunea de fidelizare va continua până la sfârşitul lunii februarie 2012. Mai mult, în toată această perioadă este aplicată o rată mai mică a dobânzii pentru creditul „Multiopţional”.

Dar nici aici nu se vor încheia ofertele speciale ale Moldova Agroindbank, menite să fidelizeze şi mai mult clienţii. În anul 2012 atât clienţii actuali, cât şi cei viitori se vor bucura de noi surprize, cu beneficii reale pentru bugetele lor.

Este în spiritul băncii noastre să împărtăşim forţa acumulată cu partenerii noştri, oferindu-le sprijin în prosperarea afacerilor şi creşterea bunăstării familiilor. Acesta este motivul încrederii acordate de clienţi, numărul cărora a depăşit 650 mii de persoane fizice şi juridice.

Moldova Agroindbank le doreşte ca noul an să le aducă descoperiri utile şi energia necesară pentru atingerea obiectivelor, căldură în suflete şi în case, sănătate şi fericire oamenilor dragi, viaţă împlinită şi PUTERE pentru a le realiza pe toate!

La Mulţi Ani, cu Moldova Agroindbank!
Puterea stă în noi!

Citește articolul: În Noul An, cu Moldova Agroindbank!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok