tv8.md: Maib a sponsorizat participarea Moldovei la Eurovision 2022: Mulțumiri de la Zdob și Zdub și Frații Advahov

Maib - cea mai mare bancă din Moldova - sprijină dezvoltarea culturii, promovează artiștii autohtoni, de aceea, a decis să susțină reprezentanții Moldovei la competiția internațională Eurovision. Mai mult, nu este pentru prima dată când maib sponsorizează participarea Republicii Moldova în această competiție internațională. Această acțiune de responsabilitate corporativă a coincis în acest an cu frumoasa aniversare a instituției financiare, care, pe 8 mai, a marcat 31 de ani de activitate. 

„Sunt foarte bucuroasă de faptul că am fost alături de echipa noastră la Eurovision. De fapt, a fost o prestație extraordinară a fraților Advahov și „Zdob și Zdub”, la Eurovision. Consider că tot ce înseamnă muzică și ce înseamnă Moldova este o prioritate în toată agenda noastră socială și vom continua să rămânem alături de tot ce înseamnă cultură, de tot ce înseamnă frumos, de tot ce înseamnă Moldova”.

„Teleradio Moldova oferă toată platforma și toată susținerea de care dispune, pentru ca Republica Moldova să fie reprezentată la concursul Eurovision cât se poate de bine și vreau să vă spun că, indiferent ce loc ar fi ocupat, pentru noi ei ar fi fost pe primul loc”.

Frații Advahov și trupa „Zdob și Zdub” au exprimat cuvinte de recunoștință partenerului general maib, pentru sponsorizare, încredere și susținere. Mai mult. Ei spun că „Trenulețul” nu se oprește aici, ci merge mai departe.

„Sunt cheltuieli mari, pentru a ajunge la Eurovision și vrem să mulțumim sponsorului general, partenerului maib pentru susținere și doresc să mai susțină așa proiecte, pentru că foarte mulți artiști, muzicieni, scriitori au nevoie de susținere. Mulțumim”.

 „Mulțumim tuturor că ne-au susținut, ne-au ajutat. Echipa noastră „Zdob și Zdub”, bineînțeles, Frații Advahov, muzicanți minunați. Eurovisionul este un concurs de muzică, de prietenie, de pace”.

Maib este cea mai mare bancă din Moldova. În prezent, această instituție servește peste 35 la sută din populația înregii țări, fiind totodată printre cei mai mari angajatori din Moldova.

Vizualizați videoul aici

Sursa: https://tv8.md/2022/17/05/maib-a-sponsorizat-participarea-moldovei-la-eurovision-2022-multumiri-de-la-zdob-si-zdub-si-fratii-advahov-p/200661

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok