Aviz privind organizarea achiziției unei soluții centralizate de gestiune și monitorizare a componentelor soluțiilor antivirotice (EDR/XDR)

B.C. „MAIB” S.A. organizează concursul de oferte privind achiziția a unei soluții centralizate de gestiune și monitorizare a componentelor soluțiilor antivirotice (EDR/XDR)

Cerințele de eligibilitate și calificare:

  1. Ofertantul trebuie să furnizeze o autorizație de la producător care confirmă dreptul de a furniza bunuri/lucrări/servicii pentru produsul propus.
  2. Ofertantul trebuie se demonstreze experiență în livrarea si implementarea soluțiilor de tip XDR/EDR, inclusiv sa demonstreze competențele profesionale, manageriale și alte resurse, și capacități necesare pentru a executarea contractului.
  3. Ofertantul trebuie să prezinte cel puțin 3 recomandări pentru implementarea soluției propuse.
  4. Ofertantul va prezenta Declarația privind lista principalelor livrări de bunuri similare în ultimii ani (conform Anexei 6).
  5. Ofertantul trebuie să dețină certificatele ISO 27001:2013 și ISO 9001:2015, confirmate prin utilizarea unei semnături electronice;
  6. Confirmarea înregistrării ofertantului la organele de stat – se prezintă:
  • Copia statutului companiei, cu mențiunea „copia corespunde originalului”;
  • extrasul ASP valabil din Registrul de stat al persoanelor juridice, emis de cel mult 3 luni.
     

Data limită de expediere a intenției de participare: 16.09.2022  (Anexa 5)

Avizul băncii nu constituie o obligațiune a băncii de a efectua achiziția și banca este în drept să refuze efectuarea achiziției în orice moment, până la semnarea contractului cu ofertantul câștigător al achiziției.

Contacte: achizitii@maib.md / +373 22 304 693 / +373 61 128 010

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok