MAIB este cea mai bună bancă din Moldova - Global Banking Finance Review

BC „Moldova Agroindbank” SA a fost desemnată „Cea mai bună bancă din Moldova” în anul 2018.  Titlul a fost reconfirmat de prestigioasa revista internaţională „Global Banking&Finance Review” la scurt timp după ce influenta revistă „Global Finance” a conferit acelaşi titlu liderului pieţei bancare autohtone.  

Evaluarea a fost efectuată în baza opiniilor experţilor revistei „Global Banking & Finance Review”, profesioniştilor independenţi, precum şi a publicului cititor. Pentru concluziile finale, juriul a luat în considerare indicii de performanţă ai băncilor, inclusiv active, credite, depozite, reţeaua de distribuţie, diversitatea şi accesibilitatea produselor şi serviciilor.

Serghei CEBOTARI, Preşedintele Comitetului de Conducere al băncii, a menţionat în context:

"Suntem mândri de faptul că Moldova Agroindbank a obţinut această distincţie prestigioasă al şaselea an consecutiv. Acest fapt vine să confirme poziţionarea fermă a instituţiei drept lider incontestabil al pieţei bancare din Republica Moldova, durabilitatea  proceselor desfăşurate de bancă, importanţa MAIB pentru dezvoltarea economică a ţării, precum şi încrederea partenerilor în banca pe care am onoarea să o conduc".

Moldova Agroindbank este liderul sistemului bancar naţional, deţinând o cotă de piaţă de aproximativ 30% la cei mai importanţi indicatori de performanţă.  Rezultatele înregistrate de MAIB se datorează viziunii împărtăşite de întreaga echipă, strategiei de dezvoltare bine gândite, managementului de înaltă performanţă, culturii de guvernanţă corporativă implementată consecvent, nivelului înalt de responsabilitate socială.

Pe parcursul celor 27 de ani de activitate, performanţele instituţiei au fost recunoscute de instituţii şi publicaţii specializate de talie internaţională, care au nominalizat MAIB drept "Cea mai bună bancă din Moldova"

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok