Moldova Agroindbank şi Mastercard încurajează plăţile cu cardul

În perioada 15 martie – 15 mai 2017 tranzacţiile cu cardurile MasterCard şi Maestro, emise de      BC „Moldova Agroindbank” SA sunt răsplătite cu premii garantate. Pentru a participa la campania promoţională Pregăteşte-te de vară împreună cu Mastercard”, lansată de MAIB în parteneriat cu sistemul internaţional de plată MasterCard Europe, este necesar de a procura bilete la orice eveniment (concert, festival, spectacol, training, etc.) de pe site-ul www.iticket.md.
 
Astfel, automat deveniţi participant al promoţiei şi câştigaţi un abonament pentru două săptămâni la clubul „City Fitness” din Chişinău. Premiul poate fi utilizat până în data de 31 august 2017, precum şi transmis rudelor sau prietenilor.
 
Mai mult, la efectuarea plăţilor pe site-ul iticket.md în sumă mai mare de 400 lei cu cardul Mastercard şi Maestro, participaţi la tombola în cadrul căreia puteţi câştiga două bilete la cel mai titrat eveniment de muzică electronică din România – „Untold Festival”. Festivalul se va desfăşura în perioada 3 - 6 august 2017 la Cluj-Napoca.
 
Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând Regulamentul oficial al promoţiei “Pregăteşte-te de vară împreună cu Mastercard” sau apelând Serviciul Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok