Maib invită mediul de afaceri la un eveniment online dedicat contextului creat de războiul din Ucraina

Conflictul militar din Ucraina a impactat economiile regionale și companiile locale, afectând major lanțuri comerciale și planurile de dezvoltare ale afacerilor. De 3 luni ne confruntăm cu o perioadă dificilă, care implică diverse provocări economice, logistice și sociale, care, totodată, ar putea fi transformate în oportunități.

În acest context, maib invită antreprenorii și toți actorii interesați de domeniul afacerilor să participe la o conferință online cu tematica „Situația din Ucraina. Ce implică pentru businessul din Moldova”.

Evenimentul va avea loc pe 3 iunie, între ora 9:00 și 11:00, pe platforma ZOOM. Membri ai top managementului maib - Giorgi Shagidze, Președinte maib, Andrii Glevatskyi, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere, și Macar Stoianov, Director Financiar desemnat de Comitetul de Conducere al băncii, în așteptarea aprobării BNM, experți din cadrul Expert-Grup vor fi speakerii conferinței.

Invitații vor aborda o varietate de subiecte care derivă din tematica evenimentului, inclusiv:

  • impactul războiului din Ucraina asupra economiei moldovenești;
  • timpul și modul potrivit pentru reabilitarea economiei moldovenești;
  • amenințări și oportunități de dezvoltare pentru afacerile din Moldova, în contextul crizei economice;
  • maib – partenerul nr.1 pentru businessul din Republica Moldova.

De asemenea, conferința va include și un panel de discuții cu întrebări și răspunsuri, participanții fiind îndemnați să abordeze aspectele care îi afectează și îi interesează cel mai mult. Speakerii vor împărtăși din vasta lor experiență și viziunile lor asupra subiectelor discutate.

Conferința este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Pentru înregistrare, accesează https://www.maib.md/ro/situatia-din-ucraina-ce-implica-pentru-businessul-din-moldova#product-form. După înregistrare vei primi un link de conectare.

Unim eforturi – dezvoltăm afaceri.

Maib – simplu și ușor!

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, deținând 31,4% din activele bancare ale țării și 34,9% din portofoliul de credite la situația din 31 decembrie 2021. Banca deservește peste 35% din populația Republicii Moldova și se numără printre cei mai mari angajatori din țară.

Maib este recunoscută pe scară largă pentru serviciile sale, pentru deservirea calitativă a clienților și produsele inovatoare. Din 2018, cel mai mare acționar al maib este un consorțiu de investitori format din Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Invalda INVL, un grup lider de gestionare a activelor din Țările Baltice și Horizon Capital, un fond de investiții privat axat pe piețele emergente din Europa.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok