Noile pachete business de la maib – create cu grijă pentru afaceri

Maib lansează 4 pachete noi de servicii destinate să redefinească business bankingul din Moldova.

Fie că ești la început de drum și dorești să ai acces la un pachet de servicii esențiale pentru activitatea de zi cu zi sau ești deja lider în industrie și vrei să ai cât mai multe servicii la îndemână, la maib poți alege ce ți se potrivește – start, forte, pro și extra.

Deschidere și administrare cont curent MDL și/sau valută străină, Internet Banking cu funcționalități extinse, plăți intra/inter bancare, proiect salarial, carduri business, retrageri și depuneri de numerar, chiar și servicii financiare conexe businessului (cum ar fi înregistrare cadastrală, newslettere de participare la tendere), dar și multe altele – toate sunt incluse în noile pachete business.
O noutate importantă pentru companii e lansarea pe piață a pachetului Extra, care oferă abonament cu servicii de top în bankingul local.

Alege aici pachetul potrivit, care va susține creșterea afacerii.

Andrii Glevatskyi, Vicepreședinte maib, diviziunea Business Banking:

„Am creat noile pachete business cu gândul la antreprenorii locali și necesitățile lor.
Când ești un start-up, ai nevoie de anumite soluții bancare, iar când faci business cu viziuni pe termen lung, ai nevoie de mai multă susținere și consiliere bancară. Tocmai de asta am pus la dispoziția clienților noștri 4 noi abonamente de servicii business.

Am inclus și noutăți pentru piață locală în cadrul pachetelor, cum ar fi: curs de schimb valutar negociabil, manager individual dedicat doar afacerii tale, dar și alte opțiuni exclusive. Credem cu tărie că anume astfel de servicii vor impulsiona businessul local spre un alt nivel.”

Maib business – unim eforturi, dezvoltăm afaceri!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok