Plătește cu cardul business de la maib, câștigă plinul de combustibil

Utilizează în activitatea ta de antreprenor cardul maib business – instrumentul potrivit pentru plățile zilnice și maib te va răsplăti.

În cadrul promoției ”Plinul de benzină pentru afacerea ta”, organizată în perioada 6 martie – 30 aprilie, poți câștiga un voucher de 1200 lei, care poate fi utilizat în rețeaua de stații de alimentare Bemol pentru a cumpără benzină, motorină sau gaz lichefiat.

Pentru a participa în promoție e necesar să achiziționezi produse sau servicii, în valoare de cel puțin 10 000 de lei per tranzacție, cu cardul business de la maib. În fiecare săptămână vor fi desemnați 15 câștigători.

Încă nu ai cardul maib business? Te așteptăm la maib. Poți ușor deschide cardul de debit maib business în MDL/EUR/USD - un instrument de plată ideal pentru efectuarea şi controlul cheltuielilor de administrare ale companiei.

Dacă ai nevoie de o rezervă de bani pentru cheltuieli neprevăzute, atunci îți recomandăm cardul de credit maib business. Ai mereu la dispoziție o linie de credit de până la 300 000 de lei cu perioadă de grație de 60 de zile.

Pentru detalii despre promoție click aici sau apelează Contact Center la 022 022 428

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok