Maib invită agricultorii la expoziția MOLDAGROTECH (spring) 2023

Și în această primăvară, maib continuă să ofere sprijin agricultorilor din întreaga țară prin intermediul unor noi și avantajoase oferte de susținere financiară pentru lucrările sezoniere și investițiile pe termen lung. Fiind partenerul general al expoziției internaționale specializată Moldagrotech Spring 2023, maib împreună cu clienții și partenerii săi au implementat în premieră programul Grow în Moldova, unde participanții vor prezenta soluții tehnice moderne și alte elemente utile pentru dezvoltarea business-ului.

„Moldagrotech Spring 2023 vine cu ceva nou și total inedit. În premieră, în pavilion vom amenaja expoziția „Grow in Moldova”, o zonă sub formă de parc. Aici vom avea irigare prin picurare, stații meteo, stupi, drone, sisteme fotovoltaice  și tehnică agricolă în miniatură sub formă de jucării”, susține șeful Departamentului Vânzări Business Banking, Vadim Culea.

Proiectul este amenajat pe o suprafață de 54 de metri pătrați și va fi organizat sub formă de teren cu design peisagistic, iarbă verde, copaci vii și alte surprize pentru a reda atmosfera din natură.

„Scopul acestui stand este de a sublinia că agricultura este domeniul prioritar pentru Republica Moldova si ca maib este alaturi de agricultori. Ideea a venit de la reprezentanții Moldexpo, ca să transformăm acest eveniment în unul interesant pentru participanții și vizitatorii expoziției”, mai susțin cei de la maib.

Spațiul este amenajat cu sprijinul partenerilor maib Garden Industry, Î.I. Anatolie Lopusin, Albilux, DRON Assistance, IFARMS Moldova, Euroalun, TTA Electro, Evolar, Fructul, Profarm Agro, Elit Tehnica și altii.

De asemenea, la eveniment, maib va prezenta oferte avantajoase și interesante pentru agricultori.

„Nouă ne pasă de nevoile fermierilor și venim cu mai multe oferte, precum limite preaprobate pentru credite, consultație de la profesioniști direct la expoziție, precum și campania specială pentru agricultori lansată la începutul lunii februarie, în care oferim condiții avantajoase de creditare. Prin intermediul acestor oferte, maib demonstrează încă o dată că este un partener de încredere pentru agricultorii din Republica Moldova”, a mai menționat Vadim Culea.

Totodată, maib a pregătit și o surpriză pentru toți vizitatorii expoziției. Este vorba despre certificate de reducere a ratei dobânzii la credite.

„Este modul nostru de mulțumi celor care sunt alături de noi”, declară reprezentanții băncii.

Inaugurarea oficială a expoziției va avea loc joi, 16 martie 2023, ora 11:00, în Pavilionul nr.2 al Centrului Internațional de Expoziții Moldexpo. AGROEXPERT este partener media al evenimentului.

Sursa: agroexpert.md

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok