timpul.md: MOLDOVA AGROINDBANK OFERĂ CREDITE AVANTAJOASE PENTRU OPTIMIZAREA CONSUMULUI DE ENERGIE

Scumpirea resurselor energetice afectează activitatea consumatorilor industriali din Republica Moldova. În aceste condiţii devine tot mai actuală problema sporirii eficienţei energetice, inclusiv prin reducerea consumului de energie electrică, termică sau de combustibil. Acest fapt conduce la diminuarea costurilor şi respectiv sporirea competitivităţii produselor sau serviciilor oferite. Însă pentru implementarea unor proiecte viabile de creştere a eficienţei energetice şi, implicit, de sporire a indicilor economici şi financiari, întreprinderile au nevoie de resurse financiare accesibile.

BC „Moldova Agroindbank” SA este o bancă care urmăreşte cu atenţie tendinţele din economia reală a ţării, lansînd mereu oferte prompte şi sigure de creştere a eficienţei întreprinderilor din cele mai diverse domenii de activitate. În acest context, banca în parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Comisia Europeană oferă companiilor din Republica Moldova credite avantajoase pentru reducerea consumului de energie electrică, termică sau de combustibil.

Valoarea creditului constituite de la 10 mii Euro pina la 2 milioane de Euro. Proiectele de investiţii propuse sînt analizate individual şi gratuit de experţii tehnici ai Liniei de Finanţare pentru Eficienţă Energetică în Moldova (MoSEFF) şi a companiei germane de consultanţă Fichtner.

Sursa: MOLDOVA AGROINDBANK OFERĂ CREDITE AVANTAJOASE PENTRU OPTIMIZAREA CONSUMULUI DE ENERGIE

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok