Accesează acum și mai ușor programul „373”, oferit de guvern și maib

Maib și Programul „373” îți aduc vești excelente pentru afacerea ta! Au fost efectuate îmbunătățiri semnificative pentru a-ți oferi mai multă flexibilitate și o finanțare acum mult mai accesibilă.

Ce este Programul „373”?

Este un proiect guvernamental dedicat întreprinderilor micro, mici și mijlocii din Moldova. Cu ajutorul acestui program, poți obține credite cu rate avantajoase (7% anual în lei) pentru investiții pe termen lung (până la 7 ani), oferindu-ți astfel posibilitatea de a-ți dezvolta afacerea.

Ce aduc noile modificări la program?

  1. Contribuție proprie -  minim 10% din valoarea proiectului investițional, fără TVA, care poate fi sub formă de mijloace bănești în conturi maib sau, în urma noilor modificări se acceptă și sub alte forme (inclusiv echivalentul acestora a imobilizărilor corporale și/sau necorporale, conform valorii de bilanț).
  2. Proiect investițional eligibil proiecte pentru care s-a achitat avans cu maximum 30 zile calendaristice înainte de data depunerii cererii de credit în cadrul Programului.
    Acum pot fi incluse în Program proiectele investiționale noi, demarate în ultimele 30 de zile calendaristice înainte de depunerea cererii de credit.
    Anterior erau acceptate doar contracte de credit noi, care respectă criteriile de eligibilitate ale Programului, și erau acordate pentru investițiile ce urmau a fi inițiate după semnarea contractului de credit în cadrul Programului.
  3. Dacă ești implicat în comerț și vrei să investești în producere – acum ești eligibil!

Evaluăm proiectele în funcție de direcția investiției tale, chiar dacă nu neapărat corespunde domeniului de activitate de bază al afacerii tale.

Aceste modificări sunt menite să facă procesul de investiție mai ușor și mai accesibil pentru afacerea ta!

De ce să alegi Programul „373” prin maib?

Știm că luarea unui împrumut este o decizie importantă. Tocmai de asta, maib ușurează atât procesul de creditare cât și colaborarea ta cu banca. Astfel puteți aproba creditul rapid, probabil ca deja chiar ai o limita pre-aprobată, fără necesitatea prezenței obligatorii la sucursale cu posibilitatea de a semna electronic atât contractele de credit cât și alte acte aferente acestuia.

Vrem să fim un partener de încredere, dar și mai mult ne-ar plăcea să devenim un prieten pentru businessul tău.

Vezi ce beneficii te așteaptă și solicită acum credite în cadrul Programului pentru susținerea antreprenorilor „373” la orice sucursală maib sau online.

Crește-ți proiectele, extinde-ți afacerea.

Să facem țara noastră #maibună!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok