Crește-ți afacerea cu limita de credit prestabilită de la maib

Creșterea afacerii tale este prioritatea noastră. Ca să ai mereu bani la dispoziție pentru investiții sau cheltuieli de rutină, maib oferă o limită de credit calculată instant. Este vorba despre o opțiune de creditare prestabilită, disponibilă atât pentru clienți existenți, cât si pentru cei potentiali. Acesta este un pas important în angajamentul nostru de a oferi servicii financiare accesibile și personalizate pentru companii.

Limitele prestabilite sunt valabile pentru toate tipurile de credite oferite de maib și îți oferă flexibilitate mai mare în gestionarea nevoilor financiare și atunci când te pomenești cu niște cheltuieli neprevăzute. Aceasta este un drept și nu o obligație.

Limita de credit vine la pachet cu o serie de avantaje:

  • Creditul poate fi obținut fără garanții și în doar câteva ore. Suma este transferată pe contul companiei și decizia de a valorifica atunci când este comod îți aparține;  
  • Valoarea limitei prestabilite fără gaj poate ajunge până la 1,5 milioane lei;
  • Se oferă pe un termen de până la 3 ani pentru finanțarea activității curente și până la 5 ani pentru investiții;
  • Limita de credit este aprobată în baza informației oficiale declarate;
  • Dacă suma de care ai nevoie o va depăși cea calculată, vom alege împreună un produs avantajos pentru scopurile afacerii tale.

Cum afli ce limită de credit este disponibilă pentru afacerea ta?

Poți verifica online. Trebuie să accesezi pagina limita de credit de pe maib.md, introduci IDNO-ul companiei și numărul de telefon. După ce confirmi solicitarea prin codul primit la numărul de telefon, afli limita calculată și poti solicită creditul online.

Bucură-te de noi oportunități și dezvoltă-ți afacerea cu multă încredere și suportul maib. Investește într-un viitor sigur pentru compania ta.

Maib – unim eforturi, dezvoltăm afaceri!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok