Maib anunță acordarea primului credit din Programul pentru susținerea antreprenorilor „373”

La o săptămână de la lansare, maib anuntă acordarea primului credit investițional în cadrul Programului guvernamental pentru susținerea antreprenorilor „373”. Cu procese bine puse la punct și centrate pe client, maib deține expertiza necesară pentru a sprijini clienții să acceseze finanțare pentru dezvoltarea afacerilor și noi investiții.

Andrii Glevatskyi, Vicepreședinte maib, responsabil de Divizia Business Banking:
„Suntem bucuroși că am reușit să acordăm primului nostru client un credit investițional în Programul „373”. Îi mulțumim pentru încredere și dorim prosperitate afacerii sale. La fel, mulțumesc partenerilor – Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului – pentru sprijinul constant acordat. Totodată, mulțumesc echipei maib pentru dedicația de a adapta rapid procesele și procedurile, de a evalua experiența clientului, pentru a simplifica pașii și a oferi experiențe comode și rapide clienților noștri. Echipa maib deține absolut toate competențele necesare pentru a sprijini cât mai mulți clienți să acceseze această creditare. Huburile noastre din toate regiunile țării, precum și sucursalele sunt la dispoziția clienților noștri și a antreprenorilor care își doresc să devină clienții maib”.

Primul client creditat de maib din Programul „373” are o afacere în domeniul apiculturii.

Victoria Rusnac, fondatoare și directoarea „Honey House” SRL:
„Sunt recunoscătoare maib pentru susținerea acordată în tot acest proces de contractare a unui credit din Programul „373”. Suntem exportatori de miere cu pomușoare sub marca Honey House, de 2 ani exportând în SUA, Canada, Germania și Japonia. Am avut nevoie de acest credit pentru procurarea unui utilaj cu patru dozatoare pentru automatizarea procesului și creșterea capacității de producere, această investiție ajutându-ne să dezvoltăm afaceri în Republica Moldova și să ne creștem copiii acasă”.

La momentul actual alte două credite din Programul „373” sunt deja aprobate, iar dosarele a patru clienți care au solicitat credite investiționale pentru afaceri sunt în procesare.

Alegând maib ca partener în cadrul Programului „373”, afacerile vor beneficia de:

  • aprobarea creditului în termen de până la 3 zile, fără necesitatea prezenței obligatorii la sucursale;
  • posibilitatea de a semna digital contractele de credit;
  • aprobarea unei limite mai mari, în care pot fi valorificate mai multe credite (fără reperfectarea contractelor de gaj);
  • posibilitatea de a primi resurse din toate liniile externe disponibile în Republica Moldova;
  • înregistrarea gajului mobil direct la bancă, fără necesitatea de a merge la notar;
  • posibilitatea de a face plăți către clienții maib la orice oră, inclusiv în weekend (24/7);
  • cel mai mare număr de clienți;
  • cea mai vastă rețea de parteneri;
  • prețuri transparente.

Solicitați acum credite în cadrul Programului pentru susținerea antreprenorilor „373” la orice sucursală maib sau online și dezvoltați proiecte, extindeți afaceri.

Să facem țara noastră #maibună!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok