Achită cu cardul tău business și te poți bucura de premii faine în cadrul ”maib Gadget Fest”

MacBook Pro, iPad-uri și multe alte gadgeturi pot deveni un inventar smart și util în afacerea ta. Participă în noua promoție ”maib Gadget Fest” pe care o desfășurăm în perioada 9 octombrie – 3 decembrie.

Efectuează 2 achitări cu cardul maib business, fiecare a câte cel puțin 5000 lei pe săptămână și participă la cea mai inovativă tombolă. Ți-am pregătit 40 de vouchere în valoare totală de 80 000 lei, valabile în rețeaua ”Enter”, 4 iPad-uri și mult doritul MacBook Pro 2023 – o „rachetă” cu care afacerea ta va atinge noi culmi.

Săptămânal, vor fi desemnați 5 câștigători care vor primi câte un voucher de 2000 lei, iar la finalul celor 8 săptămâni se va desfășura o extragere online prin intermediul random.org, unde vor fi desemnați câștigătorii marilor premii.

Mai multe achitări cu cardul tău maib business – mai multe șanse în cadrul promoției ”maib Gadget Fest”.

Încă nu ai un card maib business?
Deschide unul ușor în MDL/EUR/USD – un instrument de plată ideal pentru efectuarea şi controlul cheltuielilor în afacerea ta.

Dacă ai nevoie de o rezervă de bani pentru cheltuieli neprevăzute, atunci îți recomandăm cardul de credit maib business. Ai mereu la dispoziție o linie de credit de până la 300 000 de lei cu perioadă de grație de 60 de zile.

Pentru detalii despre promoție click aici sau apelează Centrul de Asistență pentru Business la 1314.

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok