Parteneriate GoEcomm

Dorești să devii partener al programului GoEcom? Prestezi în mod profesionist servicii ce consideri că vor contribui la dezvoltarea industriei comerțului electronic? Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp:

Condiții de plată:

  1. Costurile aferente lansării comerțului electonic vor fi acoperite parțial de către Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova. Suma achitată în lei moldovenești va constitui echivalentul de la 500 până la 2,000 dolari SUA per beneficiar în cadrul Programului GoEcom.
  2. Furnizorul de servicii va emite factura fiscală către Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova cu TVA 0% în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 246 ”Cu privire la modul de acordare a facilităților fiscale și vamale pentru proiectele de asistență tehnică și investițională în derulare, care cad sub incidența tratatelor internaționale la care Republica Moldova este parte”, din 8 aprilie 2010, Hotărârea de Guvern nr. 646 din 26.11.2021 și Hotărârea de Guvern nr. 149/2022 din 09.03.2022.
  3. Factura fiscală va fi emisă după semnarea actului de predare-primire de către beneficiar și furnizor. Furnizorul va prezenta adițional confirmarea serviciilor prestate (de ex. fotografii de produs, video, conținut de descriere a produselor, ș.a.)
  4. Întrebările ce țin de plată pot fi expediate la adresa ftaprocurement@chemonics.md
  5. Documentele spre plată vor fi depuse prin e-mail în primele 10 zile calendaristice ale lunii.

află mai multe despre program

Parteneri GoEcomm

Serviciul oferit
îți garantăm siguranța informațiilor oferite la completarea cererii online
mulțumim!
Cererea dumneavoastră a fost depusă cu succes.

În scurt timp vă vom contacta.

Atenție!

se permite doar o cerere în decurs de 24 ore Deja există o cerere în lucru parvenită pe numele tău în ultimele 24 ore. Revino mai târziu pentru a avea posibilitatea să perfectezi altă cerere

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok