Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking eStatements
ElectronicApplications TransferP2P TransferT2C
Business cards

Business cards

Cardurile Business Moldova Agroindbank răspund cu uşurinţă nevoilor curente

Moldova Agroindbank
pune la dispoziţie clienţilor săi Carduri Business, emise sub siglele MasterCard şi VISA, pentru a putea opta pentru cardul care se potriveşte cel mai bine activităţii desfaşurate, eliminând riscurile aferente manipulării numerarului.

Avantajele cardurilor business:
 
Acces la disponibilitatile din cont în orice moment, oriunde în lume;   Eliminarea avansurilor de numerar acordate angajaţilor;
Securitate prin reducerea riscului de gestiune a numerarului;   Servicii extra-bancare ataşate: Asigurare în călătorie gratuită, recuperarea TVA-ului transfrontalier, etc.
Confort prin utilizarea unui mijloc de plată practic şi comod;      
Control asupra tranzacţiilor efectuate prin setarea unor limite de utilizare personalizate;      


Cardurile business sunt soluţia ideală pentru afacerea dumneavoastră dacă...

Vreţi să deţineţi un control mai bun asupra cheltuielilor efectuate în interes de serviciu prin oferirea angajaţilor Carduri Business Moldova Agroindbank, adaptate în funcţie de rolul pe care aceştia îl deţin în companie, nevoile şi specificul activităţii desfaşurate.

Toate tipurile de card emise de MAIB, acum sunt cu CIP. Una din cele mai importante caracteristici a cardurilor cu cip este asigurarea securitaţii sporite a mijloacelor băneşti din contul de card. Cardurile cu cip conţin caracteristici de securitate performante, care fac practic imposibil furtul datelor de pe card, contrafacerea cardului, utilizarea neautorizată a cardului. Astfel, mijloacele băneşti în contul de card cu cip sunt în siguranţă maximă.

Banca vă oferă cardurile cu cip:
  • MasterCard Business;
  • Visa Business
Pentru informaţii suplimentare privind emiterea cardurilor Moldova Agroindbank, telefonaţi-ne la numarul de telefon (022) 268 999 sau vizitaţi orice filială a băncii.