Close
News
News
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Business cards

Business cards

Cardurile Business Moldova Agroindbank răspund cu uşurinţă nevoilor curente

Moldova Agroindbank pune la dispoziţie clienţilor săi Carduri Business, emise sub egida MasterCard şi VISA, pentru a putea opta pentru cardul care se potriveşte cel mai bine activităţii desfaşurate, eliminând riscurile aferente manipulării numerarului.

Avantajele cardurilor business:
✓  Acces la disponibilitatile din cont în orice moment, oriunde în lume;   ✓  Eliminarea avansurilor de numerar acordate angajaţilor;
✓  Securitate prin reducerea riscului de gestiune a numerarului;   Încasarea numerarului: pe cardurile Business la bancomatele MAIB de tip cash-recycling.
✓  Confort prin utilizarea unui mijloc de plată practic şi comod;      
✓  Control asupra tranzacţiilor efectuate prin setarea unor limite de utilizare personalizate;      


Cardurile business sunt soluţia ideală pentru afacerea dumneavoastră dacă...

Vreţi să deţineţi un control mai bun asupra cheltuielilor efectuate în interes de serviciu prin oferirea angajaţilor Carduri Business Moldova Agroindbank, adaptate în funcţie de rolul pe care aceştia îl deţin în companie, nevoile şi specificul activităţii desfaşurate.

Toate tipurile de card emise de MAIB, acum sunt cu CIP. Una din cele mai importante caracteristici a cardurilor cu cip este asigurarea securitaţii sporite a mijloacelor băneşti din contul de card. Cardurile cu cip conţin caracteristici de securitate performante, care fac practic imposibil furtul datelor de pe card, contrafacerea cardului, utilizarea neautorizată a cardului. Astfel, mijloacele băneşti în contul de card cu cip sunt în siguranţă maximă.

Banca vă oferă cardurile cu cip:
  • MasterCard Business;
  • Visa Business


LISTA BANCOMATE RECYCLING
 
TARIFE CARDURI BUSINESS 
 
Pentru detalii, puteţi contacta serviciul Contact Center  la numărul de telefon +373 22 268 999 sau vizita cea mai apropiată sucursală a băncii.