Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
01.03.2016

Moldova Agroindbank susţine cauza nobilă HOSPICE Angelus

Cea de-a 5-a ediţie a Turneului de Tenis de Masă HOSPICE Angelus s-a desfăşurat sâmbătă, 27 februarie. Tradiţional, acest eveniment caritabil a fost susţinut de BC “Moldova Agroindbank” SA, care a sprijinit financiar desfăşurarea competiţiei, dar şi a participat cu propria echipă de sportivi.  

În acest an, mai multe echipe, formate din reprezentanţi ai instituţiilor din ţară (companii private, instituţii de stat, bănci, reprezentanţi ai corpului diplomatic) au luat parte la eveniment. Prin implicarea sa, participanţii, au susţinut cauza nobilă Hospice Angelus.

La eveniment, MAIB a fost reprezentată de o echipă formată din doi jucători. Valeriu Pîslaru, unul dintre jucătorii seniori, a avut o prestaţie lăudabilă, reuşind să se califice în finală, unde l-a întîlnit pe Igor Pascal, reprezentantul Ambasadei Suediei. Astfel, MAIB s-a clasat pe locul II, obţinînd medalia de argint a turneului. Este de remarcat că în anul 2015, Valeriu Pîslaru la fel şi-a etalat abilităţile sportive, reuşind să obţină medalia de argint a turneului.

Scopul acestui turneu este de a colecta fonduri în bugetul organizaţiei „HOSPICE Angelus”, care vor fi redirecţionate în beneficiul copiilor şi adulţilor cu boli incurabile în stadiu avansat.

Moldova Agroindbank participă şi susţine mai multe proiecte caritabile din cadrul organizaţiei filantropice “Hospice Angelus” (Turneul de fotbal, Balul de caritate Hospice Angelus ş.a.), aducîndu-şi aportul la realizarea obiectivului apreciabil şi important, pe care şi l-a propus “Hospice Angelus” - acordarea serviciilor gratuite de îngrijire la domiciliu pentru adulţi şi copii cu maladii incurabile, progresive şi avansate.