Actualizează-ţi datele personale şi beneficiază în siguranţă de produsele MAIB

Din când în când, e bine să facem cunoştinţă din nou, astfel încât comunicarea noastră viitoare să fie cât mai uşoară şi corectă, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă. Pentru aceasta te invităm să dai curs invitaţiei MAIB şi să-ţi actualizezi datele personale.
 
5 motive pentru care să-ţi actualizezi datele personale
 
1. Ai acces la toate serviciile de la distanţă, oferite de către MAIB. De exemplu, dacă numărul tău de telefon mobil nu este declarat la bancă, atunci nu vei putea utiliza aplicaţia mobilă MAIBank. Şi asta deoarece autentificarea se face inclusiv prin numărul de telefon.
2. Te vom contacta rapid dacă suspectăm o fraudă. Actualizarea datelor este importantă inclusiv pentru securitatea banilor din conturile tale. Astfel, deţinând toată informaţia, avem posibilitatea de a depista din timp tranzacţiile dubioase, prin care cineva ar putea să-ţi spargă contul şi să-ţi sustragă banii. În acelaşi timp, te vom contacta rapid la numărul de telefon, declarat la bancă, pentru a verifica dacă într-adevăr este o tranzacţie, efectuată de tine. 
3. Este o măsură de precauţie şi securitate pentru tranzacţii. Dacă nu-ţi actualizezi informaţiile personale, în special numărul de telefon, după implementarea noului standard de securitate 3D Secure versiunea 2.2., s-ar putea să te confrunţi cu dificultăţi în procesul de efectuare a plăţilor online. Şi asta deoarece noul standard presupune că autorizarea tranzacţiilor online 3D Secure v. 2.2 se efectuează utilizând o parolă unică generată de bancă şi expediată prin SMS deţinătorului de card. Astfel, nu vei mai primi parola unică prin e-mail.
4. Beneficiezi de oferte speciale adaptate nevoilor tale. O asemenea procedură îţi va oferi mai multe avantaje: vei beneficia de ofertele MAIB mult mai rapid, vei dispune de credite preaprobate, vei primi notificări sau informaţii importante legate de produse bancare de care beneficiezi. 
5. Împreună respectăm legislaţia în vigoare. Actualizarea datelor personale este o cerinţă, prevăzută de legislaţia Republicii Moldova, căreia MAIB trebuie să se conformeze.
 
Care date personale urmează a fi actualizate? 
Actualizarea datelor se face o dată la câţiva ani sau ori de câte ori e nevoie pe motiv că ţi-ai schimbat numărul de telefon, domiciliul sau buletinul de identitate. 
 
Cum îţi poţi actualiza datele personale ? 
 
Pentru a-ţi actualiza informaţiile personale este necesar să te apropii la Moldova Agroindbank cu buletinul de identitate.
Ca să reduci timpul petrecut la bancă, te rugăm să îţi programezi online vizita prin intermediul aplicaţiei Earlyone, pe care o poţi descărca din Play Store sau Apple Store.
 
Pentru programare urmează să parcurgi câţiva paşi:
 
•         accesează aplicaţia Earlyone;
•         selectează ”Moldova” în secţiunea ”Ţări”;
•         selectează ”Chişinău” în secţiunea ”Oraşe”;
•         butonează inscripţia ”MAIB” de pe ecran;
•         selectează sucursala în care vrei să mergi;
•         selectează operaţiunea ”Modificare date personale”;
•         selectează data şi ora vizitei;
•         tastează butonul ”creare bilet”.
 
Aplicaţia îţi va reaminti periodic despre data şi ora programării prin push - notificări.
 
Te aşteptăm cu drag la MAIB. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok