Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking eStatements
ElectronicApplications TransferP2P TransferT2C
​Mândri de afacerile de succes dezvoltate în regiunea de Nord 17.09.2019

​Mândri de afacerile de succes dezvoltate în regiunea de Nord

Pentru agricultorii din regiunea Bălţiului comercializarea, prelucrarea sau stocarea cerealelor nu mai reprezintă o problemă majoră, datorită unei afaceri dezvoltate cu sprijinul Moldova Agroindbank. 
 
Acum câţiva ani, un complex de prelucrare şi păstrare a cerealelor cu silozuri şi depozit de o capacitate de 20 000 tone cu uscătorie şi curăţătorie de ultima generaţie, a fost înălţat în apropierea satului Corlăteni, raionul Râşcani, de antreprenorul Valeriu Grădinari. Compania pe care o administrează este cunoscută în toată regiunea de Nord, inclusiv datorită tehnologiilor moderne aplicate. 
 
„Suntem mândri să susţinem afacerile clienţilor şi ne bucurăm că pentru proiecte de anvergură sau mai mici solicită suportul financiar şi consultativ al Moldova Agroindbank. Sucursala Bălţi are mereu uşile deschise pentru antreprenorii care tind spre afaceri de succes”, declară Aurel Zara, director al Sucursalei Bălţi.
 
Cu sprijinul Moldova Agroindbank antreprenorul a reuşit să construiască şi să procure utilajul necesar pentru complex, inclusiv hala de păstrare, linii de prelucrare, de elevatoare, cântare electronice de 60 tone ş.a.m.d.   
 
„În afaceri întotdeauna apar multe variabile, dar contează foarte mult partenerul financiar cu care înaintezi. Recomand întotdeauna Moldova Agroindbank, pentru că oferă nu doar cea mai avantajoasă finanţare, dar şi atitudine profesionistă, înţelegere şi omenie”, declară Valeriu Grădinari.  
 
Echipa Moldova Agroindbank este MÂNDRĂ să SUSŢINĂ afacerile şi să le crească SUCCESUL.