Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Perioada reducerilor continuă cu LiberCard 20.01.2021

Perioada reducerilor continuă cu LiberCard

Feeria sărbătorilor de iarnă a luat sfârşit, însă perioada cadourilor şi reducerilor continuă! La partenerii LiberCard poţi găsi preţuri speciale pentru diferite mărfuri: electrocasnice, mobilier, articole sportive, bijuterii, îmbrăcăminte, precum şi pentru o mulţime de servicii: construcţii, sport, sănătate etc..

Dacă nu ai reuşit să-ţi îndeplineşti pofta cumpărăturilor, acum e timpul potrivit, deoarece ianuarie este cunoscută ca fiind prima lună a reducerilor, când poţi găsi produse la preţuri avantajoase, chiar mai mici faţă de cele din plin sezon.

1. Articole vestimentare
La începutul sezonului rece, articolele vestimentare erau vândute la preţuri exagerat de mari şi, evident, nu erai dispus să scoţi din buzunar aşa sume de bani. Însă, în ianuarie, magazinele şi brandurile tale preferate afişează bulinele de reduceri în vitrine şi anunţă lichidare de stoc. Astfel, poţi investi puţini bani în haine de calitate, pe care le vei purta în zilele friguroase de primăvară sau în sezoanele reci următoare.

2. Gadgeturi şi produse electronice
Daca ai ratat ceva la reducerile de Black Friday, acum este momentul perfect să cumperi gadgeturi, electronice sau electrocasnice. Vorbim despre cadourile pe care le-ai bifat pe wishlist. Promoţiile organizate de partenerii LiberCard te ajută să-ţi realizezi dorinţele cu preţuri atractive. Tot ce trebuie să faci e să găseşti produsul la cei peste 80 de parteneri LiberCard şi să-l procuri în rate, până la 12 luni, conform ratelor oferite de comercianţi. 

3. Produse alimentare
Desigur, pe parcursul întregului an beneficiezi de diferite reduceri la produse alimentare, însă după sărbătorile de iarnă magazinele au oferte şi mai generoase la anumite categorii:  
produse de băcănie, vinuri, brânzeturi, peşte etc.

4. Planifică vacanţa de vis
Dacă deja eşti cu gândul la concediul de vis pentru vară, atunci e timpul să-l planifici la un preţ avantajos. Multe agenţii de turism promit experienţe de neuitat şi oferă deja pachete atractive de vacanţă pentru perioada estivală, cu reduceri semnificative.

5. Mărfuri utile pentru toţi
Daca abia aşteptai să îţi amenajezi modern bucătăria sau să procuri mobilier de birou, echipament de fitness, papetărie etc., perioada de reduceri din ianuarie este perfectă pentru asta. Preţurile generoase acordate de partenerii LiberCard o să te uimească.

Nu aştepta ocazii speciale pentru a alege şi a cumpăra cadourile mult dorite. Foloseşte LiberCard, achită în rate şi bucură-te de shopping. Spor la cumpărături inteligente cu LiberCard!