Serghei Cebotari, desemnat “Omul anului 2016” la categoria management

Cele mai marcante 100 de personalităţi din societatea moldovenească, din domeniile business, cultură, management, mass-media, showbiz, societate şi sport au fost premiate în cadrul galei “Omul anului 2016”, organizate de revista VIP Magazin cu susţinerea partenerului general al proiectului BC Moldova Agroindbank S.A.

În cadrul festivităţii, Serghei Cebotari a menţionat că MAIB susţine mai multe ediţii a Proiectului “Omul anului”, fiind onorat să promoveze profesioniştii, care contribuie semnificativ la dezvoltarea domeniilor pe care le reprezintă.

Suntem onoraţi să susţinem Proiectul “Omul anului”, deoarece  MAIB este instituţia care pune oamenii în valoare. Banca noastră investeşte în capitalul uman chiar de pe băncile şcolii şi a universităţii prin intermediul numeroaselor proiecte educaţionale. De asemenea, pentru noi este o plăcere să-i întâlnim aici pe clienţii noştri, care au crescut alături de MAIB. Ne bucurăm pentru succesul lor şi îi  admirăm pe toţi cei care construiesc societatea noastră prin efort şi curaj”, a spus Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB.

Premiile au fost înmânate de personalităţi remarcabile precum  ex-preşedintele Republicii Moldova, Petru Lucinschi, compozitorul Eugen Doga, directorul postului Radio Europa Liberă, Vasile Botnaru şi directorul Teatrului Naţional “Satiricus”, Sandu Grecu. Premiile ”Omul Anului 2016” la categoria Business au fost înmânate de Preşedintele Comitetului de conducere al MAIB, Serghei Cebotari.

Referindu-se la rolul băncii în dezvoltarea societăţii, moderatorii evenimentului au apreciat că MAIB este o locomotivă a economiei naţionale, un partener de încredere pentru clienţii săi. Aceste realizări sunt confirmate de cifrele cu care a încheiat anul 2016 MAIB - un profit net de 403,5 milioane de lei şi un volum al depozitelor de 15,4 miliarde de lei, ceea ce denotă o enormă încredere în MAIB a agenţilor economici, dar şi a persoanelor fizice.

Gala premiilor “Omul anului 2016” a reunit peste 300 de invitaţi, care au petrecut într-o atmosferă muzicală întreţinută de intrepreţi şi trupe muzicale apreciate. De asemenea, în cadrul petrecerii a avut loc prezentarea colecţiilor de modă semnate de Cătălin Botezatu şi Vivi Art Boutique Fashion.
Concursul “Omul anului 2016” s-a desfăşurat în baza unui voting on-line în proporţie de 40 %, a inclus opinia unui consiliu profesionist de experţi în proporţie de 30 % şi părerea colegiului redacţional VIP Magazin în proporţie de 30 %.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok