Tu conduci distracția. Delicii gastronomice și multă distracție te așteaptă la Street Food & Wine Festival

Bucură-te de o experiență culinară de neuitat la cel mai așteptat eveniment gastronomic în aer liber organizat pe strada pietonală Eugen Doga din capitală!

În perioada 14 – 16 iunie vino la Street Food & Wine Festival, evenimentul desfășurat pentru al cincilea an consecutiv în parteneriat de maib și Mastercard. Te așteaptă o mulțime de arome savuroase și distracție pe măsură. Ediția din acest an promite să fie bogată în surprize, iar intrarea este liberă.

Maib și Mastercard te încurajează să achiți la festival folosind cardurile bancare sau gadgeturi care acceptă plățile contactless, pentru a beneficia de o experiență cashless și pentru a avea șansa de a câștiga premii incredibile pe loc!

Dacă nu ai încă un card Mastercard de la maib, nu-ți face griji! Îl poți obține chiar la zona special amenajată de la festival.

În inima evenimentului, vei descoperi o varietate impresionantă de delicii culinare, pregătite de diverși bucătari. De la preparate tradiționale până la deserturi, vei avea ocazia să-ți satisfaci poftele gastronomice. Iar pentru a completa experiența, poți savura vinuri locale, oferite de cei mai apreciați producători din regiune.

Festivalul Street Food & Wine nu este doar despre mâncare și băutură, ci și despre distracție și atmosferă vibrantă! În fiecare zi a evenimentului, vei fi răsfățat cu spectacole live cu muzică de calitate, susținute de artiști talentați.

14 iunie
Select Quartet și Manuela Riva

15 iunie
David Ciente

16 iunie
Vanotek

Mai stai pe gânduri? Pe 14-16 iunie, te așteptăm pe strada pietonală Eugen Doga din Chișinău să creăm împreună amintiri pline de savoare!

Va fi delicios, va fi distractiv, va fi de neuitat.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok