Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Cardurile AMEX de la MAIB - cash back înzecit pentru un vis împlinit 15.06.2018

Cardurile AMEX de la MAIB - cash back înzecit pentru un vis împlinit

Vara aceasta, fiecare cumpărătură e şi mai profitabilă. Achită cu cardurile American Express (AMEX) de la Moldova Agroindbank şi bucură-te de un cash-back generos garantat  pentru a-ţi realiza încă un vis.

Toţi deţinătorii cardurilor AMEX de la Moldova Agroindbank pot beneficia de oferta campaniei “Cash-back înzecit pentru un vis împlinit”, primind un cash-back zilnic de 10% din achitările efectuate cu cardul la comercianţi sau online, dar nu mai mult de 100 lei pe zi sau echivalentul la cursul BNM în dependenţă de valuta contului.

Astfel, contul tău va fi suplinit cu un cash-back suplimentar la cash-back-ul standard de 0,5% pentru cardurile de debit şi 1% pentru cardurile de credit.
Mai mult ca atât, pentru mai multă siguranţă, cardurile AMEX oferă deţinătorilor o linie de credit extinsă, o vacanţă de plată de până la 60 de zile la achitarea dobânzii. Deţinătorii cardurilor, de asemenea, beneficiază de un program de loialitate, de serviciile unui Call Center dedicat şi de o multitudine de oferte speciale.

Dacă încă nu eşti beneficiarul unui card American Express, eşti oricând binevenit la oricare dintre sucursalele MAIB pentru a obţine unul.
Mai multe detalii despre Campania “Cash-back înzecit pentru un vis împlinit” găsiţi în Programul campaniei promoţionale, sau apelaţi la serviciul Call Center – 022 268 926.
   
Pentru mai multe informaţii despre produsele American Express, accesaţi https://www.americanexpress.com/md . Reţeaua unităţilor acceptante, o puteţi consulta, accesând https://www.maib.md/ro/retea-acceptare-american-express/