Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking eStatements
ElectronicApplications

Multifunction Terminals

Cei care preferă serviciile bancare la distanţă, obţin la Moldova Agroindbank avantaje maxime. În prezent MAIB prestează servicii bancare la distanţă prin intermediul celor peste 205 bancomate, inclusiv bancomate cash in, precum şi printr-un sistem performant de internet-, mobile- şi sms-banking. UN alt canal de acces la serviciile bancare prestate de MAIB la distanţă sînt terminale de plată instalate în toată ţara.

La terminalele de plată sînt acceptaţi bani numerar pentru alimentarea conturilor bancare, inclusiv: în contul curent, în contul de depozit de economii, în contul de card, precum şi achitarea creditelor (overdaft, datorii la cardul de credit, creditul de consum sau imobiliar). Clientul trebuie să cunoască informaţia despre contul bancar, şi anume - numărul contului, precum şi să reţină că valuta contului trebuie să fie leul moldovenesc.

Astfel, oriunde pe teritoriul Republicii Moldova veţi vedea un terminal al partenerilor Moldova Agroindbank - QIWI, MMPS, Paymaster, profitaţi sigur de această modalitate simplă şi rapidă de a vă administra conturile bancare.

Deservirea prin intermediul terminalelor de plată oferă clienţilor proximitate maximă, acces non-stop, procedură simplă şi intuitivă, rapiditatea tranzacţiei. Reţeaua partenerilor Moldova Agroindbank cuprinde peste 2000 terminale şi puncte de vînzări amplasate în cele mai solicitate locaţii din republică - centre comerciale, supermarkete, gări, instituţii de stat, etc.

Avînd în vedere reţeaua de terminale a partenerilor săi, MAIB a acordat cel mai larg acces la serviciile bancare pentru clienţi. Astfel, avînd un contract de colaborare cu banca, clienţii pot beneficia de următoarele servicii:
  • suplinirea cu numerar a contului curent;
  • suplinirea cu numerar a contului de depozit de economii;
  • suplinirea cu numerar a contului curent pentru operaţiuni cu cardul de debit;
  • achitarea overdraftului la contul curent pentru operaţiuni cu cardul;
  • achitarea datoriilor la cardul de credit;
  • achitarea creditului de consum sau imobiliar în conformitate cu graficul de rambursare prin alimentarea contului curent.

Accesul rapid la servicii de înaltă calitate prin intermediul terminalelor de plată face parte din pachetul de produse şi servicii pe care Moldova Agroindbank le oferă la distanţă, inclusiv soluţii înalt tehnologizate prin canalele Internet Banking şi Mobile Banking, care plasează Moldova Agroindbank în şirul unor bănci europene performante.

La moment, funcţionează peste 2000 terminale şi puncte de vînzări care pot fi utilizate pentru administrarea conturilor bancare ale clienţilor:

  • PAYMASTER: cca 290 terminale cash-in şi 704 terminale Run Pay Mini
  • QIWI- cca 690 termianle cash-in
  • MMPS- peste 270 terminale

Vedeţi mai jos listele şi amplasările terminalelor:

Lista terminalelor cash-in RunPay/PayMaster şi RunPay Mini: http://www.paymaster.md/adres_ro.html şi http://www.paymaster.md/adres_ru.html
Lista terminalelor QIWI: http://qiwi.md/md/private/address/
Lista terminalelor MMPS: http://mmps.md/images/Adrese_Terminale.pdf

Detalii la Serviciul Call Center: 022-26-89-98