Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Cel mai bun antreprenor al anului 2016 din or. Făleşti 01.06.2017

Cel mai bun antreprenor al anului 2016 din or. Făleşti

Pe data de 26 mai 2017 Palatul raional de Cultură ,,Mihai Volontir” din or. Făleşti a fost gazdă a concursului ,,Cel mai bun antreprenor al anului 2016”. La acest eveniment de anvergură pentru mediul de faceri raional au fost prezenţi Iraida Bînzari, preşedintele raionului, Mahu Octavian, şef  al Oficiului Teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat, Mihail Vranschih, academician, doctor habilitat în ştiinţe agricole, cetăţenii de onoare ai raionului Făleşti Andrei Rusnac, Mihail Popovici, Mihail Goncearenco şi Vasile Ursachi, antreprenori şi primari. 
Cu un mesaj  de  salut   a venit Preşedintele raionului, care a informat publicul despre situaţia economică din raion, despre succesele antreprenorilor,  realizările lor remarcabile în plan profesional îndemnându-i  pe viitor să contribuie mai activ la dezvoltarea activităţii antreprenoriale. 
Concursul este la cea de-a  III-a ediţie  şi  urmăreşte  scopul de a promova practicile de succes  în diverse domenii ale afacerilor. La ediţia din acest an  în competiţie s-au înregistrat  peste 2000 de oameni de afaceri, iar, după  verificarea  îndeplinirii  condiţiilor de eligibilitate,  în competiţie au rămas 94 de antreprenori. 
Echipa filialei Făleşti a BC „Moldova Agroindbank” S.A. fiind un promotor activ al mediului de afaceri şi din dorinţa de a-şi susţine clienţii săi, de asemenea a fost prezentă la acest eveniment, fiind reprezentată de către Directorul filialei, doamna Tamara Dorogoi, Rachimciuc Sergiu, specialist principal credite şi Rusnac Tatiana, specialist deservire conturi. Doamna Dorogoi a felicitat clienţii băncii cu performanţele înregistrate şi trofeele câştigate şi a reiterat disponibilitatea filialei Făleşti pentru examinarea şi susţinerea unor noi proiecte, atât în domeniul de afaceri cât şi social.

Spiritul de sărbătoare a fost susţinut de evoluarea ansamblului de dans ”Favorit”, dansatorilor ansamblului ”Speranţa”. Învingătorilor în concurs li s-au înmânat trofee şi  diplome ale Consiliulu raional

Informativ: Filiala Făleşti a BC „Moldova Agroindbank” S.A. pe parcursul a 26 ani de activitate şi-a consolidat poziţiile la principalii indicatori financiari şi contribuie la menţinerea  statutului de banca – lider,  cu un număr total de cca 4840 clienţi,  portofoliul depozitelor de cca 148 milioane lei şi portofoliul de credite acordate de cca 28 milioane lei.