Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
​Echipa de fotbal a Moldova-Agroindbank pe arena internaţională 25.06.2018

​Echipa de fotbal a Moldova-Agroindbank pe arena internaţională

Moldova Agroindbank scrie istoria! În premieră pentru Republica Moldova, o echipă de fotbal semi-profesionistă – şi anume echipa MAIB - va reprezenta ţara în cadrul unui turneu internaţional oficial de mini fotbal - Marco’s Aurelio Cup, organizat de către Federaţia de Mini Fotbal din Italia.
În perioada 28 iunie – 1 iulie, în cadrul complexului sportiv „Dabliu Eur  Sport Club”, în inima Italiei – Roma, va avea loc prima ediţie a turneului, la care au fost selectate cele mai bune echipe de mini fotbal de pe 3 continente.

Astfel, echipa de fotbal a Moldova Agroindbank are şansa de a câştiga un trofeu internaţional prestigios pe arena istorică a Italiei, „Stadionul celor 3 fântâni”, stadionul uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa, AS Roma, recunoscut în lume ca „Circus Agonalis” (Arena de competiţii), unde vechii romani obişnuiau să vină pentru a urmări spectacolul oferit de competiţiile sportive.

Marco’s Aurelio Cup este cea mai mare provocare întâlnită de echipa MAIB până în prezent şi este un fenomen unic pentru fotbalul semi-profesionist şi amator din ţară. Este o responsabilitate grea pusă pe umerii echipei şi în acelaşi timp un vis devenit realitate – de a reprezenta cea mai de succes instituţie financiară autohtonă – Moldova-Agroindbank, precum şi de a reprezenta Republica Moldova la un turneu internaţional. 

Însuşi participarea la acest turneu este deja un succes incontestabil, susţin fotbaliştii MAIB, exprimându-şi recunoştinţa faţă de Conducerii Băncii pentru susţinerea acordată, suporterii care le fac galerie meci de meci, şi întregii familii MAIB.

Echipa MAIB, având un palmares impresionant de peste 10 trofee obţinute în ultimii ani şi  în postură de campioni ai Republicii Moldova la mini fotbal, Seria A, se îndreaptă spre Roma pentru a triumfa şi pentru a-şi suplini tezaurul bogat de trofee cu cel mai important trofeu din istoria echipei – Cupa Internaţională Marco’s Aurelio.

Toţi microbiştii din Roma sunt invitaţi în perioada 28 iunie – 1 iulie să susţină echipa de fotbal MAIB, în cadrul complexului sportiv ,,Dabliu Eur Sport Club”, iar spectacolul organizat de echipa MAIB pe terenul de fotbal, printr-un joc plin de emoţii, inteligent şi plin de pasiune, va întrece aşteptările suporterilor!

Printre participanţi la prima ediţie a turneului Marco’s Aurelio Cup vor fi cele mai bune echipe selectate din Europa, Asia şi Africa.